Στο Μιλγουόκι ο Αντετοκούνμπο έχει διπλή αποστολή: Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την προσφορά στην κοινότητα (vid)

Στο Μιλγουόκι ο Αντετοκούνμπο έχει διπλή αποστολή: Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την προσφορά στην κοινότητα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:19 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 14.08.2024

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αφιερωθεί στους Μπακς, ενώ η σύντροφός του Μαράια, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για τις άπορες οικογένειες του Μιλγουόκι. Το ζευγάρι βρέθηκε και πάλι στην ετήσια συνάντηση των εθελοντών του Milwaukee Diaper Mission, μιας οργάνωσης που προμηθεύει δωρεάν παιδικές πάνες σε όσες οικογένειες δυσκολεύονται να τις αγοράσουν.

Η προτεραιότητα του ως αθλητής είναι η κατάκτηση της κορυφής και ως πατέρας το να προσφέρει όλα όσα θα κάνουν τη ζωή της οικογένειά του καλύτερη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήδη έχει αποκτήσει με την αξία και τα προσόντα του του εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει εντάξει στο πρόγραμμά του πολλαπλές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μόνο που ως άνθρωπος θέλει να προσφέρει και στην κοινότητα, στις χώρες του (την Ελλάδα και τη Νιγηρία), αλλά και σε όλα τα παιδιά του κόσμου αν τα καταφέρει. 

Στο Μιλγουόκι πολλά παιδιά άπορων οικογενειών σιτίζονται πιο σωστά και έχουν καλύτερες συνθήκες ζωής κυρίως γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται τους συνανθρώπους τους και όχι μόνο το ατομικό τους συμφέρον. Το Milwaukee Diaper Mission είναι μία οργάνωση με εθελοντική συμμετοχή, στην οποία εδώ και χρόνια έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και ακόμα περισσότερη ενέργεια η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ριντλεσπρίνγκερ, αλλά και ο ίδιος ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Σκοπός της οργάνωσης είναι να προμηθεύουν τις άπορες οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά με πάνες -εξ ου και το όνομα Diaper. 

Λίγες μέρες πριν ανοίξει το δικό του εστιατόριο στην πόλη με την ομάδα της οποίας έγινε MVP (2019, 2020) και πρωταθλητής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη (2021), ο Greek Freak είχε λάβει μέρος και στην ετήσια συνάντηση του Diaper Mission που ανακοινώθηκαν οι νέες δράσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού, που αποστέλλει καθημερινά πάνες σε εκατοντάδες σπίτια που διαμένουν φαμίλιες που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητά τους. 

Φάκελος «Ανανέωση Γιάννη Αντετοκούνμπο με Μπακς»: Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε - Το τρέχον συμβόλαιο και το ποσό που μπορεί να λάβει και προκαλεί ίλιγγο!
NBA

19:16 - 22.09.2023

Φάκελος «Ανανέωση Γιάννη Αντετοκούνμπο με Μπακς»: Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε - Το τρέχον συμβόλαιο και το ποσό που μπορεί να λάβει και προκαλεί ίλιγγο!

Με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς καταπιάνεται για μια ακόμα φορά το ESPN.

Κι όπως λέει η Μαράια «οι πάνες είναι αναγκαιότητα, όχι πολυτέλεια. Παρόλα αυτά μία στις τρεις οικογένειες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τις αποκτήσουν». Επίσης, «προσπαθούμε όλοι για να δώσουμε μία ανάσα και μία ευκολία στους ανθρώπους. Το ίδιο κάνει ο Γιάννης όπου μπορεί, στην Ελλάδα, εδώ στο Μιλγουόκι, ενώ εγώ είμαι από την Καλιφόρνια, αλλά ζω εδώ και θέλω να συνεισφέρω».