Ο ΑΟ Μυκόνου κλείνει τον Νίκο Καμάρα και ψάχνει για Αμερικανό ψηλό

Νίκος Καμάρας

Ο ΑΟ Μυκόνου κλείνει τον Νίκο Καμάρα και ψάχνει για Αμερικανό ψηλό

Χρήστος Τσάλτας 21:30 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 14.08.2024

Ο ΑΟ Μυκόνου κινείται στην αγορά ενόψει της πρώτης σεζόν της ιστορίας του στην Elite League και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται στο τελικό στάδιο του deal με τον Νίκο Καμάρα, ενώ ψάχνει στην αγορά για ψηλό από το εξωτερικό.

Έντονη είναι η κινητικότητα στον ΑΟ Μυκόνου τις τελευταίες μέρες. Η ομάδα που καταφέρνει να γίνεται viral για τα επικά ποσταρισματα στα social media ετοιμάζεται για μια ιστορική σεζόν, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στην Elite League. Γεγονός που σημαίνει πως άπαντες στην ομάδα βρίσκονται προ των πυλών μιας σπουδαίας σεζόν.

Ο Γιάννης Τζήμας και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει ήδη μανίκια, με την ομάδα από το νησί του Αιγαίου να έχει προχωρήσει ήδη σε ποιοτικές προσθήκες. Νίκος Χουχούμης και Σπύρος Καψάλος είναι δύο παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία, την ίδια ώρα που στη Μύκονο θα αγωνίζεται ο Τζόρτζι Πατσέκο-Ορτιθ, ο οποίος θα είναι ο πρώτος μη κοινοτικος παίκτης στην ιστορία της ομάδας. Σε μια μεταγραφή με τη δική της σημασία.

Την ίδια στιγμή στη Μύκονο ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν ένα ακόμα deal με παίκτη που γνωρίζει καλά την κατηγορία. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Νίκος Καμάρας βρίσκεται προ των πυλών του ΑΟ Μυκόνου για τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές προχώρησαν αρκετά τις επαφές τους τις τελευταίες μέρες, σε τέτοιο βαθμό ώστε η συμφωνία να βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Ο Καμάρας είχε μια πολύ παραγωγική σεζόν με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Elite League, μετρώντας 15,3 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 52,9% στα δίποντα σε 31 παιχνίδια με την ομάδα της Ηλείας. Μάλιστα ο Κόροιβος έφτασε μια ανάσα από το Final 4, όμως «λύγισε» από το Μαρούσι, που λίγο καιρό μετά κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Πέραν του Καμάρα, η ομάδα από το νησί του Αιγαίου ψάχνει στην αγορά και για ψηλό, ο οποίος αναμένεται να είναι Αμερικανός και να προσδίδει αθλητικότητα, όγκο και δύναμη κοντά στο καλάθι, ώστε να «γεμίσει» το ρόστερ σε μια άκρως απαιτητική και ποιοτική λίγκα όπως είναι η Elite League της νέας σεζόν, στην οποία δεσπόζουν ο Πανιώνιος, ο Μίλων, το Ψυχικό και η Ελευθερούπολη, με τον ΑΟ Μυκόνου να «χτίζει» ομάδα ώστε να παρουσιάσει ανταγωνιστική εικόνα σε όλα τα επίπεδα.