Απίστευτο: Ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς πόντο για πάνω από 14 λεπτά – Έσπασε το αρνητικό σερί με βολές του Σλούκα!

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Απίστευτο: Ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς πόντο για πάνω από 14 λεπτά – Έσπασε το αρνητικό σερί με βολές του Σλούκα!

Sportal newsroom 21:10 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ήταν... σε άλλο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Super Cup, με τους Πράσινους να μένουν χωρίς σκορ για πάνω από 14 λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ άσχημα τον τελικό του Super Cup, με την ομάδα του Αταμάν να μην βρίσκει τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού. 

Ο Κώστας Σλούκας, με το πρώτο του καλάθι απέναντι στον Ολυμπιακό, διαμόρφωσε το 5-4 στα 7:14 για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Έκτοτε ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ξαναβρεί σκορ για πάνω από μια περίοδο! 

Ξανά ο Σλούκας ήταν εκείνος που έκοψε τον γόρδιο δεσμό, ευστοχώντας σε τρεις βολές στα 2:55 πριν το... ημίχρονο, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε για 14:20! Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός έτρεξε σερί 27-0, φτάνοντας στο 32-4!

Για να βρούμε μάλιστα το επόμενο εντός παιδιάς καλάθι του Παναθηναϊκού πρέπει να πάμε ακόμα πιο πέρα, με τον Αντετοκούνμπο να σκοράρει από κοντά στα 51'' για το ημίχρονο, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν άφησε τον αντίπαλό του να σκοράρει για 17' λεπτά!