Από την ΑΕΚ στο Ισραήλ για την Ιρόνι Ραμάτ Γκαν ο Αϊζέια Μάιλς

Αϊζέια Μάιλς

i

© Intime

Από την ΑΕΚ στο Ισραήλ για την Ιρόνι Ραμάτ Γκαν ο Αϊζέια Μάιλς

Γιώργος Γαβριλάκης 13:45 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 14.08.2024

Ο Αϊζέια Μάιλς μετά από δύο σεζόν στην Basket League με την ΑΕΚ και τον Προμηθέα, επιστρέφει στο Ισραήλ, αυτή τη φορά για την Μακάμπι Ιρόνι Ραμάτ Γκαν. Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε και ετοιμάζεται για την όγδοη επαγγελματική του σεζόν.

Μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα, έναν με τον Προμηθέα και άλλον έναν με την ΑΕΚ, ο Αϊζέια Μάιλς επέστρεψε στο Ισραήλ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την Μακάμπι Ιρόνι Ραμάτ Γκαν. Αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του στη χώρα της Μέσης Ανατολής, καθώς πριν έρθει στη χώρα μας για την ομάδα της Πάτρας, αγωνιζόταν στην Χάποελ Χολόν. 

Ο 29χρονος φόργουορντ από τη Βαλτιμόρη πέρσι με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα είχε μία αξιόλογη παρουσία στο εγχώριο πρωτάθλημα με 10,7 πόντους με 33,3% στο τρίποντο, 5,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ, ενώ στο Basketball Champions League της FIBA προσέφερε 8 πόντους με 36,2% στα τρίποντα, 4,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο. 

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στη Ρόδο για τη δεύτερη μέρα του Nick Galis International Tournament
EUROLEAGUE

09:17 - 16.09.2023

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στη Ρόδο για τη δεύτερη μέρα του Nick Galis International Tournament

Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και του Γιώργος Παπαγιάννης, θα αναμετρηθεί το Σάββατο (16/9, 17:00, Action 24 και Live από το Sportal) ο Παναθηναϊκός, με τον κόουτς Εργκίν Αταμάν να μην έχει στη διάθεσή του τους Λούκα Βιλντόζα και Ντίνο Μήτογλου.

Πλέον ετοιμάζεται για την έβδομη ομάδα του μακριά από τις ΗΠΑ, σε μία πορεία που ξεκίνησε από τη Γαλλία και τη Ντιζόν (το 2016), έπαιξε στην Τουρκία με την Ουτσάκ Σπορτίφ το 2017-18, ενώ επέστρεψε αρχικά στη Γαλλία για τη Λιμόζ και στη συνέχεια στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην G-League με τη θυγατρική ομάδα των Φιλαδέλφεια Σίξερς, τους Ντέλαγουερ Μπλου Κοτς. Έπειτα βρέθηκε για πρώτη φορά στο Ισραήλ, ακολούθως στην Ελλάδα και πλέον ανήκει στην Ιρόνι Ραμάτ Γκαν, μία ομάδα που εδρεύει σε προάστιο του Τελ Αβίβ.