Χαλιμπάρτον Vs. Μπράνσον: Από αντίπαλοι στα παρκέ του ΝΒΑ, παίζουν... ξύλο στο ρινγκ του WWE! (vids)

Χαλιμπάρτον Vs. Μπράνσον: Από αντίπαλοι στα παρκέ του ΝΒΑ, παίζουν... ξύλο στο ρινγκ του WWE! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:37 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 29.06.2024

Έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από τα Playoffs, μόνο που τώρα ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον των Πέισερς και ο Τζέιλεν Μπράνσον των Νικς συναντήθηκαν στο ρινγκ και λίγο έλειψε να αρχίσουν να μάχονται στο WWE Smackdown. Τελικά, το show ολοκληρώθηκε με ένα beef για τα μάτια του κόσμου...

O Τζέιλεν Μπράνσον και ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον είναι εκπρόσωποι της νέας γενιάς ηγετών του ΝΒΑ. Ο πρώτος κατευθύνει τους Νιου Γιορκ Νικς και ο δεύτερος τους Ιντιάνα Πέισερς. Οι δυο τους και οι ομάδες του συναντήθηκαν στα Playoffs πριν λίγο καιρό και ο Χαλιμπάρτον απέκλεισε τους Νεουορκέζους, πριν χάσουν με τη σειρά τους στους τελικούς της Ανατολής από τους μετέπειτα πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς.

Οι δυο τους πάντως, στο άμεσο μέλλον, θα συναντηθούν ξανά στα παρκέ για να λύσουν τις διαφορές τους που είναι... σημαντικές. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, συναντήθηκαν στο ρινγκ την ώρα που δύο μονομάχοι του WWE Smackdown έδιναν τον δικό τους αγώνα. Στο πλαίσιο του show τους, επέλεξαν από το κοινό (καθόλου τυχαία) τον Μπράνσον και τον Χαλιμπάρτον για να ανέβουν στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργήσουν ένα... εικονικό beef.

Αποδέχθηκαν την πρόσκληση και την πρόκληση και προσπάθησαν να μιμηθούν το σκηνικό που στήνεται στους αγώνες αυτού του είδους. Έπαιξαν τον ρόλο τους και μάλιστα ο γκαρντ των Νικς με την είσοδό του φάνηκε απειλητικός.

Πήρε μαζί του μία καρέκλα και όλοι φαντάζονταν (ή ήθελαν να φανταστούν) πως σκόπευε να την χρησιμοποιήσει πάνω στον Χαλιμπάρτον, ο οποίος φορούσε στο χέρι σιδερογροθιά και εκτός του ότι απέκλεισε τους Νεοϋορκέζους, έπαιξε και τον ρόλο του στο κάταγμα που υπέστη ο Μπράνσον κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεών τους στην postseason του 2024.

Τελικά, δεν συνέβη κάτι τέτοιο και απλώς άλλαξαν μερικές απειλητικές κουβέντες, προσπαθώντας βέβαια να κρύψουν το χαμόγελό τους...