Από τον ΠΑΟΚ προς τον Άρη ο Χρηστίδης
i

© Intime

Από τον ΠΑΟΚ προς τον Άρη ο Χρηστίδης

Πάρης Τσελεπίδης • 17:19 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 20.08.2024

Αλλαγή ομάδας αλλά όχι και πόλης για τον Βασίλη Χρηστίδη ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και πάει στον Άρη.

Ο Βασίλης Χρηστίδης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο οποίος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Έλληνας σέντερ μάλιστα φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη, ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πλήγμα με Σανόγκο στον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:31 - 24.01.2023

Πλήγμα με Σανόγκο στον Άρη

Ο Γιάννης Καστρίτης τρέχει με τον χρόνο για να καλύψει το κενό του Ίσμαελ Σανόγκο μετά την θλάση που υπέστη. Το χρονικό διάστημα που μένει εκτός ο Ιβοριανός φόργουορντ του Άρη και θα του στοιχίσει το Final Eight του Κυπέλλου.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Χρηστίδη. Ευχαριστούμε το Βασίλη για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Τη φετινή σεζόν σε 11 αγώνες της Basket League ο Χρηστίδης είχε 2.5 πόντους μέσο όρο σε 10.1 λεπτά παιχνδιού. 

Οδεύει ξανά προς τον Άρη

Αν επισημοποιηθεί η συμφωνία του Χρηστίδη με τον Άρη, αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στους «κιτρινόμαυρους». Ο ίδιος ξεκίνησε εκεί την καριέρα του το 2015 και παρέμεινε μέχρι το 2019. 

Ακολούθησε ο Ολυμπιακός Β' όταν οι Πειραιώτες είχαν αναπτυξιακή ομάδα, εκεί όπου παρέμεινε μέχρι το 2021, όταν και μετακόμισε στο Περιστέρι, ενώ στον ΠΑΟΚ υπέγραψε τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και πριν από λίγο όταν και έλυσε το συμβόλαιό του.

Η επιλογή του Άρη και του τεχνικού του Γιάννη Καστρίτη να κινηθεί για την απόκτηση του Χρηστίδη μέχρι το καλοκαίρι είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά. Μετά την θλάση στη γάμπα του που κληρονόμησε ο διεθνής σέντερ στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου και τέθηκε εκτός δράσης ακόμη και για 10 μέρες.

Το παλεύει για τον αντί-Σανόγκο

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ισμαέλ Σανόγκο ο Καστρίτης είναι αλήθεια ότι δίνει μάχη με τον χρόνο. Κι αυτό γιατί οι εκλεκτοί του τη στιγμή αυτοί δένονται με συμβόλαιο με άλλη ευρωπαϊκή ομάδα οπότε θα πρέπει να λύσουνε το συμβόλαιό τους ώστε να υπογράψουνε το νέο τους με τον Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως και να έχει επιθυμία του Έλληνα τεχνικού είναι ο διάδοχος του Ιβοριανού φόργουορντ να συμφωνήσει μέχρι το τέλος του μήνα. Του Ιανουαρίου κι αυτό ώστε να μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του σίγουρα στο παιχνίδι που ακολουθεί της Κυριακής (29/01, 19:15) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με την ΑΕΚ στη Nick Galis Hall και ακολούθως με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Και φυσικά όσο πιο έτοιμο και προσαρμοσμένο γίνεται για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου της Κρήτης 16-19 Φεβρουαρίου.

Tags: