Από τον ΠΑΟΚ στην Κίνα με μεγάλο συμβόλαιο ο Τζέιλεν Ράιλι

Τζέιλεν Ράιλι

i

© Intime

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τον ΠΑΟΚ στην Κίνα με μεγάλο συμβόλαιο ο Τζέιλεν Ράιλι

Χρήστος Τσάλτας 17:00 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Ο πρώην πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Τζέιλεν Ράιλι, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, για χάρη των Jiangsu Dragons, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Ασίας.

Την περασμένη σεζόν ο Τζέιλεν Ράιλι βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ αποτέλεσε επιλογή του Άρη Λυκογιάννη για τη θέση 1, με τον έμπειρο άσο να ανταποκρίνεται στα θέλω της ομάδας και να την καθοδηγεί ως το τέλος της σεζόν.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση της Basket League, ενώ κατάφερε να βρεθεί τόσο στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και στα πλέι οφ του BCL, με τον Ράιλι να είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Οι εμφανίσεις του μάλιστα έδωσαν το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο πρώην άσος της Ρίγα υπέγραψε στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στους Jiangsu Dragons, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και σταθερά έχει υψηλές βλέψεις στην λίγκα.

Στα 30 του χρόνια ο απόφοιτος του East Tennessee θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ασία, παίρνοντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Την περασμένη σεζόν ήταν από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, μετρώντας στο ελληνικό πρωτάθλημα 10,1 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 31% στα τρίποντα, δείχνοντας την αξιοπιστία και τη σταθερότητά του σε οργάνωση και εκτέλεση.

Ένας λόγος που έμεινε ελεύθερος άλλωστε μέχρι τώρα ήταν για να... ζυγίσει τις δυνάμεις του στην αγορά, προσπαθώντας να βρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Το οποίο ήρθε στο πρωτάθλημα της Κίνας, δείχνοντας πως η υπομονή και η επιμονή του «επιβραβεύτηκαν».