Απόβαση στην Ιταλία ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα
i

Sportal

Απόβαση στην Ιταλία ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα

Sportal newsroom 23:06 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 20.08.2024

Με 2000 οπαδούς του θα μεταβεί ο Ερυθρός Αστέρας στην Ιταλία για τους αγώνες κόντρα στις Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ερυθρός Αστέρας δίνει δύο παιχνίδια στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα και οι οπαδοί του ετοιμάζονται για απόβαση...

Περίπου 2000 Σέρβοι θα βρεθούν δίπλα στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τους παίκτες του, στην προσπάθεια που θα κάνουν να πάρουν νίκες στις έδρες της Βίρτους και της Αρμάνι για την 22η και την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά την ήττα τους από την Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν επί ιταλικού εδάφους και σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν μαζί και το κοινό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι φίλοι του Αστέρα έχουν προμηθευτεί 2000 εισιτήρια και αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών σε Μπολόνια και Μιλάνο, προκειμένου να σπρώξουν την ομάδα τους προς τη νίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal πολλοί φίλοι της ομάδας θα μεταβούν αεροπορικώς από το την Βουδαπέστη ή την Τιμισοάρα, αφού τα εισιτήρια από τη Ρουμανία είναι αρκετά πιο οικονομικά από αυτά της Σρβίας.

Ήδη Βίρτους και Αρμάνι έχουν προνοήσει να κρατήσουν μια εξέδρα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι διαθέτουν ένθερμους οπαδούς που δείχνουν την αγάπη τους για το «αστέρι» σε κάθε ευκαιρία.