Εκπέμπει SOS ο Απόλλων Πάτρας: Αβέβαιο το μέλλον της ομάδας

Εκπέμπει SOS ο Απόλλων Πάτρας: Αβέβαιο το μέλλον της ομάδας

Χρήστος Τσάλτας 19:33 - 04.06.2024

Την ώρα που η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Elite League εκπνέει στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Πάτρας το μέλλον μοιάζει δυσοίωνο.

Το φετινό καλοκαίρι μοιάζει πολύ δύσκολο για τον Απόλλωνα Πάτρας με το... καλημέρα. Η ομάδα από την αχαϊκή πρωτεύουσα υποβιβάστηκε στην Elite League, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 4 νίκες και 23 ήττες στο διάστημα της παρουσίας της στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν που ολοκληρώνεται.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, με την γενική συνέλευση της ομάδας να κρίνει πολλά για την επόμενη μέρα. Ήδη μετράει μια αναβολή, λόγω του τελικού του Conference League, την ώρα που η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Elite League εκπνέει στις 5 Ιουνίου. Αυτή είναι και η καταληκτική ημερομηνία κατά την οποία οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν δήλωση συμμετοχής στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτό αναμένεται να μην το πράξει ο Απόλλων Πάτρας, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί το πρωτάθλημα της Nations League 1, την Β' Εθνική για την ακρίβεια, με ρόστερ... ανάγκης. Η αποχώρηση του μεγαλομετόχου της ομάδα, Βασίλη Βλασταρά, έφερε νέα δεδομένα στην ομάδα και τα πάντα βρίσκονται στον αέρα για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Γιώργος Αθανασίου, απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας της Πάτρας στην γενική συνέλευση που είναι προ των πυλών, ώστε να παρθεί απόφαση απ' όλους (διοίκηση και κόσμο).

Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως αυτή την περίοδο τα πάντα κρέμονται σε τεντωμένο σχοινί για τον Απόλλωνα Πάτρας, με τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας να είναι κομβικές, σε όλα τα επίπεδα.