Εξετάζει την περίπτωση Τουτζιαράκη ο Απόλλων Πάτρας

Εξετάζει την περίπτωση Τουτζιαράκη ο Απόλλων Πάτρας

Χρήστος Τσάλτας 14:25 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 14.08.2024

Ο Απόλλων Πάτρας αναζητά λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, με την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου να παρακολουθεί την περίπτωση του Σταύρου Τουτζιαράκη, ως ενίσχυση στην φροντ λάιν.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Απόλλωνα Πάτρας, που μπαίνει στην τελική ευθεία και θέλει να παρουσιαστεί δυνατός για να σώσει την παρτίδα στο τέλος. Τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Γιάννη Χριστόπουλου, η οποία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 3 νίκες. Κάτι που σημαίνει πως κάθε αγώνας είναι τελικός από εδώ και πέρα.

Την ίδια ώρα η ομάδα από την Πάτρα αναζητά λύσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της στη συνέχεια της σεζόν. Το κενό στην φροντ λάιν είναι μεγάλο και μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης με τον Μανώλη Χατζηδάκη που αποτέλεσε μεγάλο στόχο για τους «μελανόλευκους» τον τελευταίο μήνα.

Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα παραμένουν στην αγορά, με μια λύση από το εξωτερικό να βρίσκεται στο κάδρο για την ομάδα από την αχαϊκή πρωτεύουσα. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως οι Πατρινοί παρακολουθούν την περίπτωση του Σταύρου Τουτζιαράκη, ο οποίος αγωνίζεται στο εξωτερικό τους τελευταίους μήνες.

Προβληματισμός για Μπόατραϊτ στον Απόλλωνα Πάτρας
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:18 - 24.02.2024

Προβληματισμός για Μπόατραϊτ στον Απόλλωνα Πάτρας

Ο Ράιαν Μπόατραϊτ δεν αγωνίστηκε στο φιλικό του Απόλλωνα Πάτρας με την ΑΕΚ, στο κλειστό των Λιοσίων και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal υπάρχει προβληματισμός για την παρουσία του στην ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.

Ο Έλληνας σέντερ έχει μεγάλη εμπειρία στα παρκέ, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Προμηθέα, Κύμη και Κολοσσό Ρόδου και στα ενδότερα των μελανολευκων εκτιμούν πως η παρουσία του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι της ομάδας και να δώσει όγκο και δύναμη στο κοντά στο καλάθι, στο πλευρό των Τσαντ Μπράουν και Μαλίκ Όσμπορντ.

Θυμίζουμε πως στην Πάτρα υπάρχει προβληματσμός για την κατάσταση του Ράιαν Μπόατραϊτ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.