Ο Απόλλωνας κλείνει τον Διαμαντάκο!
i

©InTime

Ο Απόλλωνας κλείνει τον Διαμαντάκο!

Γιάννης Πάλλας 17:05 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 14.08.2024

Τον Γιώργο Διαμαντάκο θα προσθέσει στη γραμμή των ψηλών ο Απόλλωνας, με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Χριστόπουλου

Στον Απόλλωνα Πάτρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Διαμαντάκος (29χρ., 2.14)! Ο έμπειρος σέντερ που αποδεσμεύτηκε από την ομάδα της Μυκόνου η οποία αγωνίζεται στην Elite League έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Πάτρας στην οποία είχε αγωνιστεί και την περίοδο 2021-2022.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος «άναψε» το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Γιώργου Διαμαντάκου, ο οποίος θα ενισχύσει την «φρόντ-λάιν» του Απόλλωνα, η οποία έχει εμφανείς αδυναμίες μετά την αποχώρηση του Γάϊου Σκορδίλη.

Οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών είναι στο τελικό στάδιο και απομένει ουσιαστικά η επισημοποίηση της συμφωνίας των δυο πλευρών. 

Κάτι που θα γίνει άμεσα, ώστε να ενισχύσει από τώρα την προσπάθεια του Απόλλωνα ο έμπειρος σέντερ.

Οι Πατρινοί μετά την υπερπροσπάθεια και την χαμένη ευκαιρία με την Καρδίτσα στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», όπου ηττήθηκαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, προετοιμάζονται για τη σύσκολη αποστολή κόντρα στον Άρη. 

Η αναμέτρηση στο «Nick Galis Hall» ξέρουν ότι δεν είναι εύκολη, αλλά θέλουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο, προκειμένου να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για την παραμονή στην κατηγορία.