Απομένουν λιγότερα από 1.500 εισιτήρια για το ματς της Εθνικής με τη Σερβία

Απομένουν λιγότερα από 1.500 εισιτήρια για το ματς της Εθνικής με τη Σερβία

Sportal newsroom 12:38 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 20.08.2024

Την Κυριακή (24/2) η εθνική ομάδα μπάσκετ φιλοξενεί τη Σερβία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για τα προκριματικά του Eurobasket, η πρόκριση έχει ήδη κατακτηθεί, αλλά οι φίλαθλοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα.

Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Ελλάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά η εθνική ομάδα μπάσκετ είναι η επίσημη αγαπημένη και ο φίλαθλος κόσμος αναμένεται να δώσει ηχηρό παρόν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Παρασκεύη (24/02, 19:00) τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και απομένουν λιγότερες από 1.500 κενές θέσεις μέχρι το sold out. H διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά και με διαδικτυακές κρατήσεις, αλλά ακόμα και την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει εκδοτήριο στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων, όπου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εξυπηρετηθούν. 

Θυμίζουμε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα, πρώτος προπονητής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος προετοιμάζει τους διεθνείς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή έχει 17 παίκτες στη διάθεσή του για να καταλήξει στους 12 που θα εμφανιστούν στο γήπεδο.

«Ο κόσμος σε όλη αυτή την πορεία δεν έλειψε ποτέ από δίπλα μας», θύμισε σε δηλώσεις ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος θα είναι ο αρχηγός της ομάδας στην αναμέτρηση με τη Σερβία. «Οι φίλαθλοι πάντα δείχνουν την αγάπη τους στην εθνική ομάδα. Οπου κι αν έχουμε παίξει τους είχαμε κοντά και μας βοήθησαν πολύ, είναι μέρος της προσπάθειας και θεωρώ βέβαιο ότι θα είναι κοντά και σε αυτό το, ας το πούμε αποχαιρετιστήριο, παιχνίδι για να κλείσουμε όλοι μαζί την πορεία που έφερε την πρόκριση στο Παγκόσμιο», είπε ενώ αναφέρθηκε και στον τίτλο τιμής που «κουβαλάει» το περιβραχιόνιο του αρχηγού. «Τιμή είναι έτσι κι αλλιώς η παρουσία μου στην ομάδα», είπε για να καταλήξει πως «οι κλήσεις που δεχόμουν για να βοηθάω στις δύσκολες πορείες και τους μεγάλους στόχους που είχαμε. Και φτάσαμε έτσι να έχουμε εξασφαλίσει πια την τρίτη πρόκριση μέσω των «παράθυρων», δύο Παγκόσμια, ένα Πανευρωπαϊκό, να είναι πάντα παρούσα η Εθνική Ανδρών στα μεγάλα ραντεβού».