Αποθέωση κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το «Παλάου Μπλαουγράνα» - Με 300 φιλάθλους στο πλευρό του (vid)

Αποθέωση κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το «Παλάου Μπλαουγράνα» - Με 300 φιλάθλους στο πλευρό του (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 20:48 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Δυναμική στήριξη από τους οπαδούς του θα έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, με αρκετούς εξ αυτών να βρίσκονται στο ξενοδοχείο και να αποθεώνουν την αποστολή κατά την αναχώρησή της.

Ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, καθώς δοκιμάζεται στην αήττητη έδρα της Μπαρτσελόνα, απέναντι σε ένα από τα φαβορί για πρόκριση στο φετινό Final Four.

Οι «πράσινοι» έχουν πάει στη Βαρκελώνη με αρκετά προβλήματα, καθώς έμειναν στην Αθήνα οι Κώστας Σλούκας (γαστρεντερίτιδα), Λούκα Βιλντόζα (τενοντίτιδα) και Ιωάννης Παπαπέτρου (αποθεραπεία μετά την επέμβαση στο γόνατο), αλλά θα έχουν στο πλευρό τους πολυάριθμη στήριξη από τους οπαδούς τους.

Περίπου 120 φίλαθλοι ακολούθησαν τον Παναθηναϊκό με το τσάρτερ που ταξίδεψε για την ισπανική πόλη, ενώ ακόμα περισσότεροι βρέθηκαν εκεί μόνοι τους από την Ελλάδα κι άλλα μέρη της Ευρώπης. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς αποθέωσαν τους «πράσινους» κατά την αναχώρηση από το ξενοδοχείο.

Συνολικά η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να έχει τη στήριξη περίπου 300 οπαδών του στο «Παλάου Μπλαουγράνα». Διακόσιοι θα είναι στο άνω διάζωμα και οι άλλοι 100 στο υπόλοιπο γήπεδο.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!