Ο Άρης θέλει να παίξει στο EuroCup

Άρης ομαδική

i

Άρης ομαδική / © Intime

Ο Άρης θέλει να παίξει στο EuroCup

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:41 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.08.2024

Η ΚΑΕ Άρης εξέφρασε επίσημα την επιθυμία του συλλόγου να αγωνιστεί στο EuroCup της νέας σεζόν.

Ο Άρης έχει σκοπό να παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, με τους Θεσσαλονικείς να καταθέτουν τον φάκελο με τη δήλωση συμμετοχής στο EuroCup.

Οι άνθρωποι του Άρη επιθυμούν να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν και προχώρησαν στην εν λόγω κίνηση με το EuroCup, η οποία βέβαια είναι δύσκολη, έχοντας όμως στο μυαλό τους και το BCL, καθώς θα στείλουν τον απαραίτητο φάκελο και στο Basketball Champions League της FIBA. 

Ο Άρης στην παρούσα φάση επιθυμεί να αγωνιστεί κατευθείαν σε ομίλους διοργάνωσης και όχι σε προκριματικά, οπότε και αυτό πρέπει να μπει στην εξίσωση αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου στην Ευρώπη.

Βέβαια στον Άρη περιμένουν και τις εξελίξεις από τις άλλες ομάδες. Με την αποχώρηση του Προμηθέα από το EuroCup, στην παρούσα φάση υπάρχει ένα κενό στην διοργάνωση, καθώς επίσημα δεν βρίσκεται σε αυτή ελληνική ομάδα. Βέβαια το Περιστέρι δείχνει πως θα κινηθεί προς τα εκείνη την κατεύθυνση και σε σχέση με τον Άρη έχει προτεραιότητα.

Παράλληλα στο BCL επιθυμεί να αγωνιστεί η ΑΕΚ, ο Προμηθέας, αλλά και ο ΠΑΟΚ, ενώ και ο Κολοσσός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Basketball Champions League.

Η προθεσμία για να καταθέσει τον φάκελο συμμετοχής του στο Basketball Champions League τελειώνει στις 23/6, με τον Θεσσαλονικείς να ετοιμάζουν τα χαρτιά τους και για εκεί.

Στις 28/6 το Basketball Champions League αναμένεται να ανακοινώσει τις ομάδες που θα παίξουν σε αυτό, με τον Άρη, σε περίπτωση που έχει γίνει αποδεκτός εκεί, να προτιμάει την διοργάνωση της FIBA, στην οποία θα έχει σίγουρη (με αυτά τα δεδομένα που αναφέρουμε) την συμμετοχή του.

Το EuroCup από την άλλη θα ανακοινώσει τις ομάδες που θα λάβουν μέρος σε αυτό στην συνέλευση των μετόχων της Euroleague τον Ιούλιο. 

Ο λόγος που ο Γιόκιτς θέλει να επιστρέψει γρήγορα στην Σερβία αφορά στη μεγαλύτερη του αγάπη (vids)
NBA

12:52 - 13.06.2023

Ο λόγος που ο Γιόκιτς θέλει να επιστρέψει γρήγορα στην Σερβία αφορά στη μεγαλύτερη του αγάπη (vids)

Τα ξημερώματα της Τρίτης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Αμερική με τους Νάγκετς, αλλά οι αγώνες του... συνεχίζονται και θέλει μονομιάς να επιστρέψει στην πατρίδα του γιατί την Κυριακή (18/6) έχει κούρσα το αγαπημένο του άλογο και δεν σκοπεύει να την χάσει!

Τονίζουμε και πάλι πως στην παρούσα φάση πάντως είναι ξεκάθαρο πως ο Άρης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί σε φάση προκριματικών.