Άρης: Προφορική συμφωνία με Σανόγκο

Άρης: Προφορική συμφωνία με Σανόγκο

Sportal newsroom 13:49 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 14.08.2024

Παίκτης του Άρη αναμένεται να παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν ο Ίσμαελ Σανόγκο, καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία.

Ο σχεδιασμός του Άρη για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Το θέμα προπονητή τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τον Γιάννη Καστρίτη να έρχεται σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία πλέον σε πρώτο πλάνο έχει τον βασικό κορμό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ισμαέλ Σανόγκο ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την κίτρινη φανέλα και που η διοίκηση του Άρη, σε συνεργασία με τον Καστρίτη, επιθυμεί την παραμονή του και την ερχόμενη σεζόν. Κάτι για το οποίο έτρεξαν οι διαδικασίας τις προηγούμενες μέρες.

Ανάμεσα σε Άρη και Σανόγκο υπάρχει προφορική συμφωνία για ανανέωση ενός έτους, με τις δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες από την κοινή πορεία τους, ενώ και ο ίδιος ο Αφρικανός άσος βρίσκει στον Άρη το ρόλο και το χρόνο που θέλει. Κάτι που παίζει ρόλο στις εξελίξεις.

Το θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά τις επόμενες μέρες, με τον Σανόγκο να συνεχίζει να φορά τα κίτρινα του Άρη και να δίνει λύσεις κοντά στο καλάθι στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, σε μια σεζόν που οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.