Άρης: Τα είπαν με Καστρίτη, νέο ραντεβού για Πέμπτη

Γιάννης Καστρίτης

i

Γιάννης Καστρίτης / © Intime

Άρης: Τα είπαν με Καστρίτη, νέο ραντεβού για Πέμπτη

Νίκος Καλαμπάκας 14:06 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 14.08.2024

Συνάντηση με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη είχε ο Γιάννης Καστρίτης το μεσημέρι της Τετάρτης, με τους δύο άνδρες να τα λένε σε καλό κλίμα και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Πέμπτη.

Το θέμα προπονητή βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για τον Άρη, με τους «κίτρινους» να επιθυμούν την παραμονή του Γιάννη Καστρίτη και μαζί με τον Έλληνα προπονητή να δημιουργήσουν την ομάδα των επόμενων ετών.

Για το λόγο αυτό το μεσημέρι της Τετάρτης οι διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ειδικά ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, είχε συνάντηση με τον Γιάννη Καστρίτη για το θέμα της παραμονής του Έλληνα προπονητή στην ομάδα και την ερχόμενη σεζόν. Επιθυμία που είναι δεδομένη από το φινάλε της σεζόν και κατατέθηκε με επίσημο τρόπο στον έμπειρο προπονητή.

Το ραντρβού ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σε πολύ καλό κλίμα και κατά τη διάρκεια αυτού αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα και το πώς οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικές εξελίξεις δεν προέκυψαν από το ραντεβού τις Τετάρτης, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Πέμπτη, ώστε να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις τους στον Καστρίτη, την ώρα που και εκείνος ζυγίζει όλα τα δεδομένα για το μέλλον του.

Σχετικά με το μέλλον του άλλωστε ο Έλληνας προπονητής είχε εμφανιστεί αινιγματικός, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ3, επισημαίνοντας πως ακόμα βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων και ζυμώσεων για την επόμενη σεζόν.

«Είμαστε σε μια περίοδο, που γίνονται συζητήσεις. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, που ξεκινούν οι ζυμώσεις για την επόμενη χρονιά, οπότε ακόμη δεν ξέρουμε, που θα βρίσκομαι τον επόμενο χρόνο» υποστήριξε ο Γιάννης Καστρίτης.

Και συνέχισε: «Έχουμε πει και οι δύο πλευρές ότι υπάρχει αμοιβαία θέληση και επιθυμία για να συνεχίσουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Η αγάπη, που έχω εισπράξει στη Θεσσαλονίκη και απ’ όλον τον οργανισμό και τον κόσμο του Άρη είναι τεράστια, είναι αναμφισβήτητο αυτό. Όπως, επίσης, έχουμε πει είναι κάποια πράγματα, που πρέπει να γίνουν προς το καλό, πρώτα απ’ όλα της ομάδας, ούτως ώστε, σε μια συνεργασία την επόμενη χρονιά, να γίνει ένα ακόμη βηματάκι προς τα εμπρός».