Επιτυχής επέμβαση του Μπέιτς

Μάνι Μπέιτς

i

©Intime

Επιτυχής επέμβαση του Μπέιτς

Νίκος Καλαμπάκας 16:48 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 14.08.2024

Ο Άρης ανακοίνωσε ότι ο Μάνι Μπέιτς πέρασε με επιτυχία την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει τη ρήξη επιχείλιου χόνδρου που τον ταλαιπωρεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Με επιτυχία χειρουργήθηκε στον αριστερό του ώμο ο Μάνι Μπέιτς. Ο παίκτης του Άρη είχε υποστεί τον Σεπτέμβριο ρήξη επιχείλιου χόνδρου και αν και αρχικά είχε επιλεγεί να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, τελικά πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Η ομάδα του στην ενημέρωσή της αναφέρει ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Βιοκλινική της Θεσσαλονίκης και θα χρειαστεί έξι με οκτώ μήνες προκειμένου να ενταχθεί και πάλι στις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Υποβλήθηκε σήμερα (08/11) με επιτυχία σε χειρουργική αποκατάσταση της βλάβης στον αριστερό του ώμο ο αθλητής του ΑΡΗ Midea, Μάνι Μπέιτς.

Η επέμβαση (αναθεώρηση Latarjet) πραγματοποιήθηκε στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης από τον ιατρό της ομάδος, κ. Κωσταντίνο Μανώλογλου. Ο Αμερικανός σέντερ θα λάβει εξιτήριο αύριο (09/11) και ο χρόνος αποκατάστασης και επανένταξής του στις αθλητικές δραστηριότητες υπολογίζεται στους έξι με οκτώ μήνες».