Σοκ στη Λιθουανία: Βρέθηκε νεκρός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής

Σοκ στη Λιθουανία: Βρέθηκε νεκρός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής

Νίκος Καλαμπάκας 15:44 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 29.05.2024

Ο Αρίμας Σίμπας βρέθηκε νεκρός στη Γένοβα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία ωστόσο οι Αρχές ακόμα δεν έχουν αποκλείσει τίποτα.

Ένας Λιθουανός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, ο Αρίμας Σίμπας, βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου στη Γένοβα της Ιταλίας, μετά από πτώση από ύψος 20 μέτρων.

Ο 27χρονος Σίμπας, βρέθηκε στην Ιταλία για επίσκεψη σε φίλο του μπασκετμπολίστα.

Ο ίδιος βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο, όταν σύμφωνα με την δημοσιογράφο Κάτια Μπόντσι από το Genova24 , τσακώθηκε με κάποιους και απομακρύνθηκε από το σημείο από τους ψευτοπαλλικαράδες του κλαμπ. Οι φίλοι του αργότερα δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και έτσι ανέφεραν την εξαφάνισή του.

Το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε από περαστικό σε μια αυλή κοντά στην οδό XX Settembre, κοντά στην πιάτσα Ντάντε.

Σύμφωνα με το Il Secolo XIX , έχει ξεκινήσει έρευνα, με τους ανακριτές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, αν και οι φίλοι και η οικογένεια του Cybas το αποκλείουν.

Η Corriere della Serra αναφέρει ότι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο Σίμπας δεν ήταν καλά πριν την εξαφάνισή του.

Ο αδερφός του παίκτη σχολίασε κάτω από ένα άρθρο ειδήσεων στην λιθουανική ιστοσελίδα, krepsinis.net, ότι ο αδικοχαμένος παίκτης κατανάλωνε πολύ σπάνια αλκοόλ και δεν είχε υποπέσει σε συγκρούσεις εκτός και αν προκύψει ειδική κατάσταση. Οι φίλοι του έλαβαν κλήση από αυτόν μετά τις 4 το πρωί, αλλά επικράτησε σιωπή στην άλλη άκρη της κλήσης.

Ο Σίμπας βρέθηκε μπρούμυτα στην άσφαλτο με πληγές στην πλάτη. Ως εκ τούτου, όλα τα πιθανά σενάρια διερευνώνται. Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η αυτοψία που θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για την τύχη του άνδρα.

«Ήταν χαρούμενος, διασκεδαστικός και ανέμελος», περιγράφουν οι φίλοι του στα σόσιαλ μίντια.

Tags: