«Καρφί» του Αρίνας για Τζόρνταν: «Ασχολούνται ακόμα μαζί του λόγω του ΛεΜπρόν!»

Φωτ. IMAGO

«Καρφί» του Αρίνας για Τζόρνταν: «Ασχολούνται ακόμα μαζί του λόγω του ΛεΜπρόν!»

Απόστολος Μαυράκης 12:40 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 04.09.2024

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας προχώρησε εκ νέου σε καυστικές δηλώσεις για τον Μάικλ Τζόρνταν, αναφορικά με την συζήτηση του καλύτερου όλων των εποχών.

Για άλλη μια φορά, ο Γκίλμπερτ Αρίνας έρχεται να προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις του στοχεύοντας ξανά τον πλέον... «αγαπημένο» του Μάικλ Τζόρνταν. Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε στο podcast του Ντουάιτ Χάουαρντ ονόματι «DH12 Above the Rim» και εξέφρασε αρκετές ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με το ποιος είναι ο «GOAT», ασκώντας ταυτόχρονα κριτική στον «Air Jordan».

Ο ίδιος ο Αρίνας αναφέρει πως: «Δεν θα αναφερθούν πολλοί στο όνομά του πλέον (σ.σ. του Τζόρνταν). Θα μιλήσουν για εκείνον μόνο όταν μπει και ο Λεμπρόν στην κουβέντα. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ακόμα επίκαιρος και συζητιέται». Ο ίδιος μάλιστα στο παρελθόν έχει αμφισβητήσει τις ικανότητες του Τζόρνταν, λέγοντας πως δεν έχει αντιμετωπίσει κανέναν από τους top-5 shooting guards της ιστορίας του NBA.

https://youtu.be/uex4rOyL3r0

Ακόμα, δεν τον είχε συμπεριλάβει στην κορυφαία του πεντάδα για την Team USA, με την δικαιολογία πως «στην εθνική ομάδα δεν ήταν ο Τζόρνταν των 6 δαχτυλιδιών και των δύο three-peat. Εκεί σούταρε με 45% στο δίποντο και 21% στο τρίποντο, θα προτιμούσα κάποιον άλλον αντί εκείνου».

Στην συνέχεια της συζήτησής του με τον Χάουαρντ, ο «Agent Zero» συμπλήρωσε το εξής: «Έχω φτάσει σε σημείο να σιχαίνομαι την κουβέντα για τον κορυφαίο όλων των εποχών. Για να είσαι ο G.O.A.T. πρέπει να έχεις πετύχει κάποια πράγματα. Ο Τζόρνταν όταν πρωτοβαφτίστηκε ως «G.O.A.T.» δεν είχε καν σηκώσει πρωτάθλημα. Ακόμα και όταν τον έλεγαν καλύτερο και από τον Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ δεν είχε κερδίσει τίποτα ακόμη».

Αρίνας: «Ξεφορτωθείτε τους Ευρωπαίους από το NBA»
NBA

11:32 - 04.03.2024

Αρίνας: «Ξεφορτωθείτε τους Ευρωπαίους από το NBA»

Ο άλλοτε σταρ του NBA, Γκίλμπερτ Αρίνας, μίλησε στην διαδικτυακή του εκπομπή για τα προβλήματα που θεωρεί πως έχουν στο παιχνίδι τους οι Ευρωπαίοι παίκτες του ΝΒΑ και ζήτησε την αποχώρησή τους από το κορυφαίο πρωτάθλημα.

Πέραν όμως του Τζόρνταν, ο Αρίνας στο παρελθόν έχει σχολιάσει και άλλον έναν θρύλο των Σικάγο Μπούλς, τον Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος είχε δηλώσει πως εάν έπαιζε κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς θα τον σταματούσε εύκολα. Προφανώς και ο πρώην άσος των Γουίζαρντς δεν άφησε ούτε αυτό να πέσει κάτω και δήλωσε πως: «Νομίζει πως είναι καλύτερος από ότι πραγματικά ήταν, όπως όλοι οι παίκτες που πλέον έχουν μεγαλώσει. Λέει πως θα σταματούσε τον Λεμπρόν εύκολα, είχε ωστόσο ποτέ κάποια κίνηση που να τον χαρακτήριζε;».

Προφανώς και οι αντιδράσεις του κόσμου στα σχόλια του Αρίνας ποικίλουν, όπως κάθε φορά. Άλλοι θεωρούν πως ζηλεύει γιατί δεν φόρεσε ποτέ το πολυπόθητο δαχτυλίδι, άλλοι, λιγότεροι μεν, φανατικοί δε υπερασπίζονται τον «Agent Zero», ενώ οι υπόλοιποι τον βρίσκουν απλώς τρελό ή διψασμένο για προσοχή. Όπως και να έχει, ο Αρίνας πάντοτε αποτελούσε μια παράξενη προσωπικότητα, με τον ίδιο να έχει πιαστεί ακόμα και με όπλα στα αποδυτήρια της ομάδας του το 2009.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!