Αυτές είναι οι 12άδες για Άρη και ΑΕΚ Betsson

Πρέντις Χαμπ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Αυτές είναι οι 12άδες για Άρη και ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 15:17 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 05.10.2024

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ Betsson στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL, με τις δύο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν τη σεζόν με το δεξί.

Ώρα πρωταθλήματος για Άρη και ΑΕΚ Betsson, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αλεξάνδρειο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan GBL.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν σαν στόχο τη νίκη, ώστε να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα και να «φτιάξουν» την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για το λόγο αυτό τόσο ο Γιάννης Καστρίτης, όσο και ο Ντράγκαν Σάκοτα παρατάσσουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν.

Από τη μία, οι γηπεδούχοι θα έχουν για πρώτη φορά τον Ρόουλ Άλκινς στην σύνθεσή τους, με τον Αμερικανό άσο να κάνει ντεμπούτο με την κίτρινη φανέλα στη σεζόν. Την ίδια ώρα εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Νέιτ Λαζέφσκι και ΝτιΜόι Χοτζ.

Στην αντίπερα όχθη, η Ένωση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να αφήνει εκτός 12άδας τον Ναχίμ Αλίν, ως έβδομο ξένο. Στην σύνθεση της ΑΕΚ Betsson βρίσκεται ο Γιώργος Φίλλιος, που επιστρέφει ως αντίπαλος του Άρη.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

Άρης (Καστρίτης): Μπάνκς, Νόλεϊ, Άλκινς, Τολιόπουλος, ΝτεΤζούλιους, Χατζηδάκης, Γκιουζέλης, Μποχωρίδης, Γούντμπερι, Ρόμπερτς, Μαντζούκας, Πουρλίδας.

AEK Betsson (Σάκοτα): Γκρέι, Σκορδίλης, Χαμπ, Καράμπελας, Φλιώνης, Μπράις, Φίλλιος, Κουζμίνσκας, Νετζήπογλου, Κουζέλογλου, Γκόλντεν, Χέιλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!