Ο Άρης ξεπέρασε τα 1.000 εισιτήρια διαρκείας!
i

©InTime

Ο Άρης ξεπέρασε τα 1.000 εισιτήρια διαρκείας!

Sportal newsroom 23:57 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 15.07.2024

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως «έσπασε» το... φράγμα των 1000 εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά

Ο κόσμος του Άρη αγκαλιάζει την προσπάθεια της διοίκησης για τη νέα χρονιά και αξιολογεί τις κινήσεις που έγιναν για την ισχυροποίηση της ομάδας.

Ο τρόπος που το αποτυπώνουν οι φίλοι των «κιτρίνων» είναι με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που διατίθενται με εντυπωσιακό τρόπο.

Χαρακτηριστικά, έχουν ήδη ξεπεράσει τα 1.000 εισιτήρια διαρκείας από την ημέρα που τέθηκαν σε κυκλοφορία και πλέον ο επόμενος στόχος είναι τα 2.000. Αναμφίβολα, οι φίλοι του Άρη εκτίμησαν το γεγονός πως ο Βασίλης Τολιόπουλος παρέμεινε στον σύλλογο, ενώ αποκτήθηκε και ο Λευτέρης Μαντζούκας (με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό AKTOR) ενισχύοντας σημαντικά τον ελληνικό κορμό.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την στήριξη του κόσμου που αποτελεί τον... έκτο παίκτη της ομάδας όλη τη σεζόν στις υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Eurocup.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

«Η διάθεση των ενιαίων εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 συνεχίζεται. Και φτάνοντας σήμερα στην καρδιά του καλοκαιριού (15/07), έσπασε το πρώτο «φράγμα».

Τα ενιαία (Stoiximan Basket League και BKT EuroCup) διαρκείας που έχουν διατεθεί έφτασαν τα 1.000. Και με δεδομένο ότι απομένουν περισσότεροι από δύο μήνες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη (23-24/09), η αισιοδοξία ότι φέτος θα γραφτεί ιστορία, είναι δεδομένη...

Επόμενο «στοίχημα», το milestone των 2.000 διαρκείας. Και μετά (ΑΡΗΣ είσαι...), θα υπάρξει και συνέχεια!

Κλείσε τη θέση σου στο «Nick Galis Hall» για μία σεζόν γεμάτη συγκινήσεις. Σε περιμένουμε καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στην μπουτίκ της ΚΑΕ από τις 11:00 έως τις 19:00 και όλο το 24άωρο στην πλατφόρμα της More».