Ο Άρης ακύρωσε την παρουσία του στο τουρνουά του Τελ Αβίβ

Ο Άρης ακύρωσε την παρουσία του στο τουρνουά του Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 17:09 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 01.09.2024

Μετά την Βιλερμπάν και ο Άρης ακύρωσε την παρουσία του στο τουρνουά που διοργανώνει η Χάποελ, στο Τελ Αβίβ, με τους «κίτρινους» να ενημερώνουν για την απόφασή τους.

Το αρχικό πλάνο προετοιμασίας περιλάμβανε ταξίδι του Άρη στο Τελ Αβίβ, για τουρνουά το οποίο θα διοργανώσει η Χάποελ στα μέσα Σεπτεμβρίου. Σκοπός των Ισραηλινών ήταν να δείξουν πως τα πάντα κυλούν ομαλά στη χώρα και μπορούν να διοργανωθούν αγώνες με ευρωπαϊκές ομάδες.

Ανάμεσα στις ομάδες του τουρνουά ήταν και η Βιλερμπάν, η οποία όμως για «λόγους ουδετερότητας», όπως ανέφερε στη δήλωσή της αποφάσισε να μην ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για το τουρνουά.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Άρης. Οι «κίτρινοι» ενημέρωσαν επισήμως την διοίκηση της Χάποελ πως δεν θα ταξιδέψουν για το τουρνουά στο Τελ Αβίβ, θέτοντας εαυτούς εκτός του τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα του Στέφανου Δέδα.

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί τον Γιάννη Καστρίτη και τους συνεργάτες του στο να βρουν άλλο αντίπαλο για τα φιλικά προετοιμασίας προκειμένου να «γεμίσει» το πρόγραμμα τις ημέρες που θα βρισκόταν η ομάδα στο Ισραήλ για τα παιχνίδια του τουρνουά. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο ένας από τους αντιπάλους να είναι η Βιλερμπάν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!