Άρης και Μποχωρίδης συνεχίζουν μαζί

Άρης και Μποχωρίδης συνεχίζουν μαζί

Sportal newsroom 16:56 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 25.07.2024

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έμεινε «σπίτι» του, καθώς η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την παραμονή του Έλληνα γκαρντ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ένας παίκτης που «μεγάλωσε» στον Άρη και έγινε σημείο αναφοράς στα τμήματα υποδομής, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, συνεχίζει να φοράει τα κίτρινα. Ο 30χρονος γκαρντ, που για χρόνια ήταν αρχηγός της ομάδας θα συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν αίσιο τέλος και ο «ΛευΜπο» θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για ακόμα μια σεζόν, προσφέροντας με την εμπειρία του στην ομάδα, τόσο στην Stoiximan Basket League, όσο και στο Eurocup.

Η Χάποελ καλεί Μποντιρόγκα, Μοτιεγιούνας στο Τελ Αβίβ για το τουρνουά που συμμετέχει και ο Άρης
EUROCUP

15:12 - 22.07.2024

Η Χάποελ καλεί Μποντιρόγκα, Μοτιεγιούνας στο Τελ Αβίβ για το τουρνουά που συμμετέχει και ο Άρης

Η Χάποελ Τελ Αβίβ διοργανώνει φιλικό τουρνουά στα μέσα Σεπτέμβρη, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Άρης και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι Ισραηλινοί έχουν αποστείλει πρόσκληση στους Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Παούλιους Μοτιεγιούνας για να παρευρεθούν στο Ισραήλ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1994 και με ύψος 1.96μ. αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Ο 30χρονος διεθνής άσος είναι γέννημα – θρέμμα του ΑΡΗ Midea, ξεκινώντας τη σταδιοδρομία του από τα τμήματα μίνι του συλλόγου, σε ηλικία 7 ετών. Στη συνέχεια στελέχωσε τα τμήματα υποδομής, κατακτώντας δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα )2011 και 2013) με την εφηβική ομάδα και το 2012 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του.

Το καλοκαίρι του 2014 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό και στο ξεκίνημα της σεζόν 2017-18 επέστρεψε στον ΑΡΗ Midea, στον οποίο παρέμεινε έως το 2020. Ακολούθησε άλλη μια τριετία στον Παναθηναϊκό και το 2023 γύρισε εκ νέου στον ΑΡΗ Midea, στον οποίο θα αγωνιστεί και την ερχόμενη σεζόν.