Με... 11άδα κόντρα στην Βενέτσια ο Άρης - «Μέσα» ο Τολιόπουλος

Άρης

Με... 11άδα κόντρα στην Βενέτσια ο Άρης - «Μέσα» ο Τολιόπουλος

Sportal newsroom 12:43 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 24.09.2024

Με δύο απουσίες αναχώρησε για την Βενετία ο Άρης, όπου θα αντιμετωπίσει την Βενέτσια (25/09, 21:00), με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει στη διάθεσή του 11 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ώρα... Eurocup για τον Άρη, ο οποίος μετράει αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2024-25. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει την Βενέτσια, η οποία το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά, στοχεύοντας σε διάκριση σε Ιταλία και Ευρώπη.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει στη διάθεσή του 11 παίκτες για την αναμέτρηση της Ιταλίας, με τους Νέιτ Λαζέφσκι και ΝτιΜόι Χοτζ να μένουν εκτός δράσης, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Βασίλης Τολιόπουλος, αλλά και ο Ντόνοβαν Κλέι.

Χωρίς Λαζέφσκι και Χοτζ ο Άρης στην πρεμιέρα του EuroCup κόντρα στην Βενέτσια
EUROCUP

19:47 - 23.09.2024

Χωρίς Λαζέφσκι και Χοτζ ο Άρης στην πρεμιέρα του EuroCup κόντρα στην Βενέτσια

Η ΚΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσής της δήλωσε πως η ομάδα είναι έτοιμη να αναχωρήσει για την Ιταλία και την πρεμιέρα του EuroCup κόντρα στην Βενέτσια, έχοντας ωστόσο κάποια θέματα με τους τραυματισμούς.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: Ο ΑΡΗΣ Μidea αναχωρεί για την Ιταλία, όπου αύριο (25/09, 21:00) θα αντιμετωπίσει τη Reyer Venezia στο πλαίσιο της πρεμιέρας του φετινού BKT EuroCup.

Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αεροπορικώς το μεσημέρι για τη Βενετία και το απόγευμα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ιταλικού εδάφους. Εκτός αποστολής μένουν οι Nate Laszewski και D’Moi Hodge οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, όπως και οι νεαροί Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας οι οποίοι επίσης είναι τραυματίες.

Την αποστολή του ΑΡΗ Midea απαρτίζουν οι:

1 James Banks

2 Landers Nolley

4 Βασίλης Τολιόπουλος

5 David DeJulius

10 Μάνος Χατζηδάκης

12 Γιώργος Γκιουζέλης

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

14 Donovan Clay

22 Trey Woodbury

23 Josh Roberts

72 Λευτέρης Μαντζούκας

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!