Απίθανο: Παίκτης του Άρη έκανε υπερατλαντικό ταξίδι, προπονήθηκε μία φορά κι έφυγε γιατί δεν… προσαρμόστηκε!

Απίθανο: Παίκτης του Άρη έκανε υπερατλαντικό ταξίδι, προπονήθηκε μία φορά κι έφυγε γιατί δεν… προσαρμόστηκε!

Sportal newsroom 11:14 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 19.08.2024

Ο Μάικ Μάιλς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ συνάντησε πολλές δυσκολίες στον τρόπο προσαρμογής στα ευρωπαϊκά δεδομένα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προετοιμασία των «κίτρινων».

Με προβλήματα αρχίζει η σεζόν για τον Άρη, ο οποίος θέλει να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία σε σχέση με την περασμένη σεζόν, όπου έφτασε στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη τα δεδομένα ήταν συγκεκριμένα, με την κατεύθυνση της ομάδας, στο μεταγραφικό κομμάτι να είναι ξεκάθαρη.

Ο Μάικ Μάιλς τζούνιορ ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για λογαριασμό της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, όμως η παρουσία του στους «κίτρινους» ολοκληρώνεται πρόωρα και άδοξα. Αυτό γιατί ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς, έπειτα από ελάχιστες προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Έλληνα προπονητή.

Κατά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ο εκρηκτικός άσος εμφάνισε προβλήματα στον τρόπο προσαρμογής στα ευρωπαϊκά δεδομένα, με αποτέλεσμα να ζητήσει να αποχωρήσει από τους «κίτρινους» για να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να αναζητήσει εκεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μάλιστα η φημολογία αναφέρει πως ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει όχι μόνο από το Καρπενήσι, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και από την Ελλάδα, ώστε να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε δεν έδειξε ιδιαίτερα... ζεστός από τις πρώτες μέρες του στη χώρα μας, δείγμα του ότι δεν ένιωθε άνετα στο νέο περιβάλλον του, κάτι που οδήγησε και στο πρόωρο τέλος.

Με την εξέλιξη αυτή ο Άρης βγαίνει στην αγορά για να ψάχνει combo guard, την ίδια ώρα που ο Γιάννης Καστρίτης αναζητεί μία ακόμα λύση στην φροντ λάιν, μετά την απόκτηση του Τζος Ρόμπερτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!