Ο Άρης κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Χήνα!
i

©InTime

Ο Άρης κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Χήνα!

Γιάννης Πάλλας 20:57 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 03.06.2024

Με τον Γιώργο Χήνα συζητάει η διοίκηση του Άρη για την ανάληψη διοικητικού πόστου στην ΚΑΕ μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ

Συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο με τον Γιώργο Χήνα κάνει ο Άρης, προκειμένου να αναλάβει διοικητικό πόστο στο σύλλογο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ο επί 14χρόνια τζένεραλ μάνατζερ της ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του πριν από λίγο καιρό, φαίνεται ότι βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Χήνας δούλεψε σκληρά όσο βρέθηκε στην «Ένωση» και πλέον είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κύκλο στην καριέρα του αναλαμβάνοντας διοικητικό πόστο (πιθανότατα ως τζένεραλ μάνατζερ) στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι συζητήσεις του έμπειρου παράγοντα με τους ανθρώπους των «κιτρίνων» είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και εκτιμάται πως άμεσα (με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων) θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Άρης φαίνεται πως ξεκινάει τη νέα σεζόν με ενίσχυση σε διοικητικό πόστο και στη συνέχεια θα προχωρήσει όσον αφορά την θωράκιση της ομάδας.