Τα λένε Άρης και Μποχωρίδης με φόντο την ανανέωση

Λευτέρης Μποχωρίδης

Τα λένε Άρης και Μποχωρίδης με φόντο την ανανέωση

Χρήστος Τσάλτας 16:01 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 22.06.2024

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη τις επόμενες μέρες, με βασικό θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο ανανέωσης.

Ο Άρης έχει «πατήσει» γκάζι στον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κράτησε τον ηγέτη της, Βασίλη Τολιόπουλο και γύρω του χτίζει το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάνος Χατζηδάκης θα φοράει τη φανέλα της ομάδας, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους Λευτέρη Μαντζούκα, Γιώργο Γκιουζέλη. Την ίδια ώρα παίκτης της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη θα πρέπει να θεωρείται και ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, που θα πάρει τη θέση του πλέι μέικερ στο κίτρινο ρόστερ.

Η ενίσχυση στις θέσεις των ξένων είναι το βασικό θέμα των επόμενων ημερών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως την ίδια ώρα υπάρχει ακόμα μια υπόθεση ανοιχτή, αναφορικά με τους Έλληνες παίκτες. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αποτελεί παρελθόν.

Η άφιξη του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη από την Κίνα αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις. Αυτό γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον διεθνή άσο και τους ανθρώπους του Άρη, με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Μποχωρίδης είναι παιδί από τις ακαδημίες του συλλόγου και γνωρίζει πολύ καλά τα «κίτρινα» αποδυτήρια, κάτι που σημαίνει πολλά από μόνο του. Την ίδια ώρα όμως οι δύο πλευρές θα θέσουν επί τάπητος όλα τα σημαντικά θέματα, προκειμένου να δουν εάν θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.