Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Λαζέφσκι

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Λαζέφσκι

Sportal newsroom 16:10 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 08.08.2024

Αφίξεων συνέχεια για τον Άρη, με τον Νέιτ Λαζέφσκι να φτάνει στην Ελλάδα και να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε τίτλους.

Ο Λάντερς Νόλεϊ άνοιξε τον χορό των αφίξεων για τον Άρη, με τον Νέιτ Λαζέφσκι να ακολουθεί. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που αναμένεται να αποτελέσει λύση για τη θέση 4, έφτασε στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης και είχε την πρώτη γνωριμία του με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, δηλώνοντας έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: Ο Nate Laszewski έγινε ο δεύτερος ξένος παίκτης του ΑΡΗ Midea που αφίχθη στη Θεσσαλονίκη, μετά τον Landers Nolley.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το μεσημέρι της Πέμπτης (08/08) και τον υποδέχτηκε ο general manager της ομάδας, Νίκο Τζώρας. Στις πρώτες δηλώσεις του, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την έλευσή του στον ΑΡΗ Midea και δήλωσε ότι στόχος του είναι να κερδίζει.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΑΡΗ Midea. Δεν έχω παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως έχω ακούσει πολλά για την ομάδα, τους εκπληκτικούς φιλάθλους, τη διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος».

Η συμμετοχή του ΑΡΗ Midea στο BKT EuroCup ήταν ένα έξτρα κίνητρο για τον 25χρονο φόργουορντ. «Επαιξα και πέρυσι στην Ιταλία απέναντι με κάποιες ομάδες επιπέδου EuroCup και ήταν εντυπωσιακό. Νιώθω πολύ ωραία που θα αγωνιστώ σε μία τέτοια ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτήν τη χρονιά».

Οσο για τον κόσμο; «Εχω δει βίντεο στο Youtube με τον κόσμο του ΑΡΗ και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους».

Καταλήγοντας, ο Laszewski τόνισε: «Στόχος μου είναι να κερδίσω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ, γιατί όχι και τίτλους. Εχω μιλήσει με τον κόουτς για την πλούσια ιστορία της ομάδας και τους τίτλους της και ανυπομονώ για να ξεκινήσει η φετινή χρονιά».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!