Ο Άρης έκανε δικό του τον ΝτιΜόι Χοτζ των Λέικερς

ΝτιΜόι Χοτζ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Άρης έκανε δικό του τον ΝτιΜόι Χοτζ των Λέικερς

Sportal newsroom 15:22 - 04.08.2024

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Άρης, που συμφώνησε με τον 26χρονο ΝτιΜόι Χοτζ, ο οποίος την περσινή σεζόν άνηκε στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Άρης συνεχίσει τις σημαντικές κινήσεις του για να ενισχύσει τον σχηματισμό του και προχώρησε σε μία ακόμη συμφωνία υπογράφοντας τον ΝτιΜόι Χοτζ των Λος Άντζελες Λέικερς με μόνο την επίσημη ανακοίνωση να απομένει.

Η περιφερειακή γραμμή των «κίτρινων» θα δυναμώσει κι άλλο έπειτα από την προσθήκη του Αμερικανού γκαρντ που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια του ΝΒΑ με την φανέλα των «λιμνανθρώπων», μετρώντας 2 πόντους και 0,7 ασίστ κατά μέσο όρο, σε 5.9 λεπτά συμμετοχής. 

Παραμένει στην Ελλάδα ο Λανγκστον Χολ - Ανακοινώθηκε από την Καρδίτσα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:37 - 02.08.2024

Παραμένει στην Ελλάδα ο Λανγκστον Χολ - Ανακοινώθηκε από την Καρδίτσα

Ο Λάνγκστον Χολ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καρδίτσα παραμένοντας στην Ελλάδα και την Stoiximan Basket League, όπου έχει εμπειρία καθώς αγωνιζόταν για λογαριασμό του Κολοσσού Ρόδου, του Προμηθέα και της ΑΕΚ.

Ο 26χρονος νεοαποκτηθής παίκτης της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη θα πλαισιώσει τους ΝτεΤζούλιους, Μάιλς και Τολιόπουλο και θα φέρει την εμπειρία του στους Θεσσαλονικείς, καθώς τη μισή σεζόν ήταν συμπαίκτης του ΛεΜπρον Τζέιμς και την άλλη μισή ήταν στην αναπτυξιακή ομάδα στη G League.

Σε 30 αγώνες εκεί είχε 12,6 πόντους (35,3% στα τρίποντα), 4,7 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ, 1,8 κλεψίματα και 1,1 λάθη σε 26,9 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ αυτό το καλοκαίρι έπαιξε στη Summer League με τους Σπερς.