Ο Άρης υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την... λαμπερή Χάποελ Τελ Αβίβ για ένα δυνατό crash test - Που θα δείτε τον αγώνα
i

Βασίλης Τολιόπουλος / © IMAGO

Ο Άρης υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την... λαμπερή Χάποελ Τελ Αβίβ για ένα δυνατό crash test - Που θα δείτε τον αγώνα

Sportal newsroom 09:03 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 12.09.2024

Κόντρα στο φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup, την Χάποελ Τελ Αβίβ, ο Άρης δοκιμάζει τις δυνάμεις του (12/9, 20:30, ΕΡΤ3) σε φιλικό αγώνα στο Αλεξάνδρειο.

Αν και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον προπονητή της, απέτυχε να αποκτήσει πρωτοκλασάτα ονόματα στη μεταγραφική αγορά, λόγω του πολέμου στο Ισραήλ, η συμπολίτισσα Χάποελ του κόουτς Στέφανου Δέδα, δεν δυσκολεύτηκε να εντυπωσιάσει με τον τρόπο της. Απέκτησε (μεταξύ άλλων) από το NBA τον Πάτρικ Μπέβερλι και τον Ις Ουέινραϊτ, από την Φενέρμπαχτσε τον Τζόναθαν Μότλεϊ και από την Παρτίζαν, τον Μπρούνο Καμπόκλο.

Αυτό το σύνολο θα αντιμετωπίσει στο Nick Gallis Hall, το βράδυ της Πέμπτης (12/9, 20:30), ο Άρης και τον φιλικό αγώνα θα τον μεταδώσει ζωντανά η ΕΡΤ3.

Νέα εποχή στο Τελ Αβίβ: Η Χάποελ με προϋπολογισμό όμοιο με της Μακάμπι βλέπει το μέλλον της στην Euroleague
EUROLEAGUE

11:34 - 16.08.2024

Νέα εποχή στο Τελ Αβίβ: Η Χάποελ με προϋπολογισμό όμοιο με της Μακάμπι βλέπει το μέλλον της στην Euroleague

H Χάποελ Τελ Αβίβ του κόουτς Στέφανου Δέδα, που αγωνίζεται στο EuroCup, έκανε μεγάλες αγωνιστικές επενδύσεις το καλοκαίρι, το μπάτζετ της εκτινάχθηκε και είναι χαρακτηριστικό πως είναι ελάχιστα μικρότερο από αυτό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που κυρίως αποχαιρέτησε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και τους αντικατέστησε με πολύ πιο... φθηνούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν, που εκτός από τη συμμετοχή της στην Stoiximan GBL συμμετέχουν και στο EuroCup υποδέχονται μία ομάδα που επίσης συμμετέχει στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση και στοχεύει στην κατάκτησή της έτσι ώστε την επόμενη αγωνιστική περίοδο να ενταχθεί στο πρόγραμμα της EuroLeague.

O κόουτς Γιάννης Καστρίτης, στο συγκεκριμένο ματς θα βγάλει κρίσιμα συμπεράσματα του, πριν τη συμμετοχή του Άρη στο Super Cup της Ρόδου (28-29 Σεπτεμβρίου), ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντιμόι Χοτζ, ο οποίος εσχάτως προπονείται με την υπόλοιποι ομάδα σε υψηλό ρυθμό, αλλά ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Αντίθετα, ο Τρέι Γουντμπεργκ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κάνοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του.