Στο τελικό στάδιο για την επιστροφή τους στη δράση με τον Άρη οι Λαζέφσκι και Χοτζ (pic)

Λαζέφσκι και Χοτζ κάνουν ατομικό πρόγραμμα στο Αλεξάνδρειο

Στο τελικό στάδιο για την επιστροφή τους στη δράση με τον Άρη οι Λαζέφσκι και Χοτζ (pic)

Χρήστος Τσάλτας 15:51 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 05.10.2024

Νέιτ Λαζέφσκι και ΝτιΜόι Χοτζ παραμένουν στα... pits με προβλήματα τραυματισμών, όμως η ώρα για την επάνοδο στη δράση πλησιάζει, με τους δύο παίκτες να ανεβάζουν στροφές συνεχώς.

Οι δύο μεγάλοι άτυχοι της προετοιμασίας για τον Άρη είναι οι Νέιτ Λαζέφσκι και ΝτιΜόι Χοτζ. Ο πρώτος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην χώρα μας, λόγω ενός θέματος που το... κουβαλούσε από την περσινή σεζόν, την ώρα που ο δεύτερος υπέστη θλάση λίγο πριν από το Super Cup της Ρόδου.

Αμφότεροι βρίσκονται εκτός δράσης για τους κίτρινους κόντρα στην ΑΕΚ Betsson, κάνοντας τον δικό τους αγώνα δρόμου για την συντομότερη δυνατή επιστροφή στη δράση. Οι δύο παίκτες άλλωστε είναι κάτι παραπάνω από κομβικοί στο πλάνο του Γιάννη Καστρίτη, κάτι που φάνηκε και από την κίνηση του Έλληνα προπονητή να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση του Λαζέφσκι.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την Ένωση οι δύο παίκτες βρέθηκαν στο παρκέ του Nick Galis Hall και πέρασαν αρκετή ώρα κάνοντας εντατικές ασκήσεις με μπάλα, αλλά και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, το οποίο έβγαλαν χωρίς προβλήματα.

Ο Λαζέφσκι έχει ξεκινήσει τρέξιμο τις τελευταίες μέρες και σε περίπου 3 εβδομάδες αναμένεται να μπει σε ρυθμό αγώνα με την ομάδα του, την ώρα που ο Χοτζ ξεκίνησε να βγάζει μέρος της προπόνησης τις τελευταίες μέρες και μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα επιστρέψει στη δράση, με τον Καστρίτη να τον υπολογίζει είτε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, είτε για την αναμέτρηση του Eurocup, κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, εντός έδρας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!