Η ασυνήθιστη κίνηση του προπονητή και των παικτών του Άρη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου κόντρα στον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Η ασυνήθιστη κίνηση του προπονητή και των παικτών του Άρη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χρήστος Τσάλτας 18:39 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 28.09.2024

Κάτι που δε συνηθίζεται από πολλές ομάδες έκανε ο Άρης πριν το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού του Stoiximan Super Cup με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Άρης αναμετριέται με τον Παναθηναϊκό AKTOR στον πρώτο κατά σειρά ημιτελικό του Stoiximan Super Cup, που διεξάγεται στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Οι Θεσσαλονικείς έβαλαν δύσκολα στους «πράσινους» στο πρώτο δεκάλεπτο παρουσιάζοντας μία πολύ ανταγωνιστική εικόνα για να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο με ισοπαλία (20-20) με τον Λευτέρη Μαντζούκα και τον Λευτέρη Μποχωρίδη να ξεχωρίζουν στους «κίτρινους».

Ωστόσο, στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός AKTOR ανέβασε ρυθμό και πήρε εύκολα προβάδισμα φτάνοντας στο +8 με τη βοήθεια του Ομέρ Γιουρτσεβέν. Με ένα επιμέρους 24-10 η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκλεισε το ημίχρονο στο +16 με τον Γιάννη Καστρίτη να αντιδράει έντονα στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι παίκτες του το ξέσπασμα του τριφυλλιού.

Ως αποτέλεσμα ο Άρης δεν βγήκε για ζέσταμα καθόλου στο δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα του ημιχρόνου παρά μόνο 48 δευτερόλεπτα πριν το τζάμπολ, κάτι που δείχνει την αναγκαιότητα του Γιάννη Καστρίτη να κρατήσει τους παίκτες του σε όλο το χρονικό διάστημα για να τους κατευθύνει.