Απομένουν τα τυπικά με τον Μάιλς για τον Άρη!

Απομένουν τα τυπικά με τον Μάιλς για τον Άρη!

Γιάννης Πάλλας 17:27 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 12.07.2024

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάικ Μάιλς (21χρ., 1.88) βρίσκεται ο Άρης

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επικύρωση της συμφωνίας του Άρη με τον Μάικ Μάιλς (21χρ., 1.88).

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί την επιλογή που ήθελε για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής των «κιτρίνων» ο Γιάννης Καστρίτης.

Οι δυο πλευρές ήταν σε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό και φαίνεται πως πλέον έχουν βρει κοινό σημείο επαφής και απομένουν πλέον τα τυπικά για την επικύρωση της συμφωνίας και την έλευση του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 21χρονος Αμερικανός αυτό το διάστημα αγωνίζεται στο Summer League του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη G- League με τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας των Ντάλας Μάβερικς (Texas Legends). Μάλιστα, είχε 12,2 πόντους μέσο όρο, 2,4 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 19 παιχνίδια.

Μετά τον Λάντερς Νόλεϊ ο Γιάννης Καστρίτης αναμένεται να ολοκληρώσει τα επόμενα 24ωρα άλλη μια μεταγραφική κίνηση για τους «κίτρινους» με τον Μάικ Μάιλς που θα ισχυροποιήσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του.

Στον Άρη προχωράνε με γοργό ρυθμό στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, απ’ όπου πλέον δεν υπολογίζουν τον Νίκο Περσίδη, ο οποίος αποδεσμεύτηκε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, μένει ο Λευτέρης Μποχώριδης, ο οποίος με την εμπειρία του θα προσδώσει ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας και θα την βοηθήσει να υλοποιήσει τους στόχους της.