Έβαλε... μπρος για Ολυμπιακό ο Άρης - Ατομικό ο Λαζέφσκι, μέρος του προγράμματος ο Χοτζ

Έβαλε... μπρος για Ολυμπιακό ο Άρης - Ατομικό ο Λαζέφσκι, μέρος του προγράμματος ο Χοτζ

Sportal newsroom 20:03 - 10.10.2024

Ο Άρης επέστρεψε στη βάση του μετά το «διπλό» στη Λιθουανία και ξεκίνησε προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (13/10, 17:15).

Επιστροφή στη βάση του για τον Άρη, μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία. Οι «κίτρινοι» έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν σεφτέ στη σεζόν, δείχνοντας τις δυνατότητές τους.

Πλέον η προσοχή βρίσκεται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιάννη Καστρίτη, καθώς ο Νέιτ Λαζέφσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο ΝτιΜόι Χοτζ έβγαλε μέρος της προπόνησης, με τους δύο παίκτες να ανεβάζουν ρυθμούς για την επάνοδό τους στη δράση.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: Μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Λιθουανία, το βράδυ της Τετάρτης (09/10), ο ΑΡΗΣ Midea ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (13/10, 17:15) με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Σ.Ε.Φ., στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Για πρώτη φορά μετά την επέμβασή του στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ο Nate Laszewski ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα ενταχθεί σταδιακά στις προπονήσεις, με στόχο την απόλυτη ετοιμότητά του όταν θα μπει στους αγώνες της ομάδας.

Ένα μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο D’Moi Hodge, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή (11/10) με μία απογευματινή προπόνηση.

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Μπάγερν και όλη τη δράση της Πέμπτης