Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:41 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 09.08.2024

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της σεζόν 2024 - 2025, με τους Θεσσαλονικείς να γίνονται η πρώτη ομάδα της Stoiximan Basket League (και όχι μόνο) που άρχισε από τώρα τη δουλειά.

Στον Άρη ξεκίνησαν από νωρίς τα…  βάσανα, με τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του να ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει της σεζόν 2024 – 2025.

Στην πρώτη προπόνηση έλειπαν οι Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, Ντι’Μόι Χόντζ και Βασίλης Τολιόπουλος, οι οποίοι θα ενσωματωθούν σταδιακά στις προπονήσεις, όπως και ο Μάικ Μάιλς, που έφτασε σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο ΑΡΗΣ Midea πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωσή του εν όψει της σεζόν 2024-25, με όνειρα και φιλοδοξίες για ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το «παρών» έδωσαν το προπονητικό επιτελείο και το αγωνιστικό staff της ομάδας, όπως και οι διαθέσιμοι καλαθοσφαιριστές. Ο Mike Miles JR, ο οποίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το «παρών» στο «Nick Galis Hall» και θα ενσωματωθεί από αύριο (10/08) στις προπονήσεις, ενώ σταδιακά θα μπουν ο David DeJulius, ο D’Moi Hodge (αναμένονται Δευτέρα και Τρίτη, αντίστοιχα, στην Ελλάδα) και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Στην παρούσα φάση, ο Γιάννης Καστρίτης καλωσόρισε τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Λευτέρη Μαντζούκα, Μάνο Χατζηδάκη, Γιώργο Γκιουζέλη, Landers Nolley, Nate Laszewski, Mike Miles JR, όπως και τους νεαρούς Βασίλη Καζαμία, Βασίλη Πουρλίδα, Νίκο Κεραμιτσόπουλο. Ο κόουτς του ΑΡΗ Midea μίλησε στους παίκτες και έδωσε το στίγμα για τη σεζόν που έρχεται, τονίζοντας ότι με σκληρή δουλειά και πειθαρχία η ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο.