Με Χάρελ ο Άρης κόντρα στο Περιστέρι για την τρίτη θέση

Ρόνι Χάρελ

Με Χάρελ ο Άρης κόντρα στο Περιστέρι για την τρίτη θέση

Sportal newsroom 16:48 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 05.06.2024

Ο Ρόνι Χάρελ φώναξε παρών και θα ενισχύσει τον Άρη στον μικρό τελικό κόντρα στο Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου», με φόντο την τρίτη θέση της κατάταξης.

Σε ρυθμούς μικρού τελικού κινείται ο Άρης, ο οποίος θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι του για τη σεζόν 2023-24, θέλοντας να ολοκληρώσει τη φετινή προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην αναμέτρηση της Πέμπτης ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ρόνι Χάρελ. Ο Αμερικανός φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται από τον Έλληνα κόουτς, στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Γιώργος Φίλλιος, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα για να σταθεί στο πλευρό των συμπαικτών του.

Βασίλης Τολιόπουλος: Η Τουρκ Τέλεκομ και ο Άρης - Τα δεδομένα για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:45 - 04.06.2024

Βασίλης Τολιόπουλος: Η Τουρκ Τέλεκομ και ο Άρης - Τα δεδομένα για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ!

Ο Βασίλης Τολιόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Τουρκ Τέλεκομ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, με τον παίκτη πάντως να μην έχει λάβει ακόμη επίσημη πρόταση στα χέρια του.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το απόγευμα με μία προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο εκ των συνεργατών του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι τόνισε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, σε μια έδρα ενός αντιπάλου που φέτος έδειξε μια σταθερότητα καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, κάνοντας πολύ καλές νίκες στην Ελλάδα και φτάνοντας μέχρι το φάιναλ φορ του Basketball Champions League.

Πρέπει για μια ακόμη, τελευταία, φορά να δείξουμε ότι θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο γήπεδο τους. Θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί απ’ αυτό το τελευταίο παιχνίδι».