Μετράει αντίστροφα για το τελευταίο του φιλικό ο Άρης - Πρόβλημα με Χοτζ

Μετράει αντίστροφα για το τελευταίο του φιλικό ο Άρης - Πρόβλημα με Χοτζ

Sportal newsroom 21:13 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 18.09.2024

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Καρδίτσα (19/09, 18:00) στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν, με τον Γιάννη Καστρίτη να μην υπολογίζει στον τραυματία Ντι'Μόι Χοτζ.

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του για τη σεζόν που έρχεται. Οι «κίτρινοι» έχουν πολλές προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον πήχη να βρίσκεται ψηλά με το καλημέρα.

Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την Καρδίτσα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν από τα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Το φιλικό αυτό θα είναι μια ευκαιρία για τον Γιάννη Καστρίτη της ομάδας να βγάλει συμπεράσματα ενόψει του αγώνα με την Βενέτσια, στην Ιταλία, αλλά και του Super Cup που είναι προ των πυλών.

Την ίδια ώρα δεν λείπουν τα προβλήματα. Αυτό γιατί πέραν του Νέιτ Λαζέφσκι, που παραμένει στα πιτς, εκτός τέθηκε και ο Ντι'Μόι Χοτζ, ο οποίος υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον προσαγωγό και ξεκίνησε αποθεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ δωρεάν θα μπουν οι κάτοχοι και των τριών πακέτων εισιτηρίων διαρκείας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!