Με Χοτζ ο Άρης στην Αθήνα κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης Midea

i

© INTIME

Με Χοτζ ο Άρης στην Αθήνα κόντρα στον Ολυμπιακό

Μιχάλης Καλογήρου 15:31 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 12.10.2024

Με τον Ντ'Μοι Χοτζ στην αποστολή, ο Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (13/10, 17:15).

Ο ΑΡΗΣ Midea αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή (13/10, 17:15) τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα (12/10) με μία μεσημεριανή προπόνηση και ταξιδεύουν αεροπορικώς για την Αθήνα. Ο Τρέι Γούντμπερι θα απουσιάσει από τον αγώνα λόγω ενός χτυπήματος στο γόνατο, ενώ ο Ντ'Μοι Χοτζ πήρε μέρος στην προπόνηση και θα ακολουθήσει την αποστολή. Έξω και ο Νέιτ Λαζέφσκι που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Άρης προέρχεται από νίκη στο Eurocup, στην Λιθουανία απέναντι στην Λιετκαμπέλις, ενώ για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan GBL είχε ηττηθεί στην έδρα του από την ΆΕΚ Betsson.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων: Βασίλης Τολιόπουλος, Μάνος Χατζηδάκης, Γιώργος Γκιουζέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λευτέρης Μαντζούκας, Τζέιμς Μπανκς, Λάντερς Νόλεϊ, Ρόουλ Άτκινς, Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, Τζος Ρόμπερτς και Ντ'Μοι Χοτζ.

Οι δηλώσεις του άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστου Χασανίδη:

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην έδρα της κι αυτό από μόνο του δείχνει τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής μας.

Ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ, μεγάλη ποιότητα και πολλές εστίες κινδύνου. Συνεπώς, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από τον αγώνα.

Στο ματς με τη 7-Bet Lietkabelis δείξαμε ότι η ομάδα μας έχει ποιότητα και δυνατότητες, ενώ με τη σταδιακή επιστροφή των τραυματιών είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».