Την Παρασκευή η «πρώτη» του Άρη

Την Παρασκευή η «πρώτη» του Άρη

Γιάννης Πάλλας 21:44 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 08.08.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή (9/8) την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν

Την πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (9/8) ο Άρης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιάννης Καστρίτης, το επιτελείο του και οι διαθέσιμοι παίκτες θα μπουν στο παρκέ του «Nick Galis Hall»» ώστε να σημάνουν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, με φόντο μία ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

Ο Μάικ Μάιλς Τζούνιορ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8, 14.25) και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Τη Δευτέρα (12/08, 14.25) θα αφιχθεί ο Νταβίντ Ντε Τζούλιους και την Τρίτη (13/08, 14.25) ο Ντιμόι Χοτζ. Απών από την «πρώτη» θα είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος θα ξεκουραστεί για κάποιες μέρες μετά από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ανδρών.

Την προσεχή Τετάρτη (14/08) η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έως την Τρίτη 20 Αυγούστου, οπότε και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

O Γιάννης Καστρίτης θα δώσει το σύνθημα, καθώς τη νέα σεζόν ξεκινούν οι υποχρεώσεις πολύ νωρίς, αφού στις 24 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με τον Άρη να παίζει εκτός έδρας με τη Βενέτσια στην πρεμιέρα του Eurocup.

Στο μεταξύ, δυο κινήσεις ακόμη απομένουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Άρη για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Έλληνα προπονητή.

Πανηγύρισε με γροθιές Αταμάν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων ο Λεσόρ (pic)

Πανηγύρισε με γροθιές Αταμάν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων ο Λεσόρ (pic)

Τρομερή αντίδραση από τον Ματίας Λεσόρ, με το πέρας του ημιτελικού της Γαλλίας κόντρα στην Γερμανία, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζει με στυλ Εργκίν Αταμάν.

Ο έμπειρος τεχνικός αναζητά έναν παίκτη στη θέση «4» και έναν ακόμη που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως πάουερ φόργουορντ, όσο και ως σέντερ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!