Αισιόδοξα μηνύματα για τον Χοτζ στον Άρη

Αισιόδοξα μηνύματα για τον Χοτζ στον Άρη

Γιάννης Πάλλας 00:19 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 02.10.2024

Ο Ντιμόι Χοτζ ακολούθησε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης μετά την θλάση που υπέστη στον προσαγωγό

Μετράει αντίστροφα πλέον ο Ντιμόι Χοτζ για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη στον Άρη! Ο Αμερικανος γκαρντ ακολούθησε την Τρίτη (1/10) το πρώτο κομμάτι της προπόνησης μετά την θλάση δευτέρου βαθμού που είχε υποστεί στον προσαγωγό.

Ο Χοτζ δεν βιάζεται να επανέλεθι, αλλά από τη στιγμή που πάτησε παρκέ και έβγαλε χωρίς πρόβλημα ένα μέρος του προγράμματος πλέον βλέπει την ώρα της επιστροφής του στη δράση να είναι κοντά

Γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος η αλήθεια είναι πως περιμένει πολλά από τον παίκτη του στην περιφέρεια σε οργάνωση και εκτέλεση.

Μπορεί να μην προλαβαίνει τον αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ την Τετάρτη (2/10) στο Αλεξάνδρειο για την 2η αγωνιστική του Eurocup, αλλά και το ματς πρωταθλήματος στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ, ωστόσο ο χρόνος επανόδου του είναι κοντά.

Πρόθεση του Καστρίτη είναι να μην πιεστεί ο παίκτης να επιστρέψει εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Γι’ αυτό θα συνεχίσει να ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα και σύντομα θα αξιολογηθεί ξανά η κατάσταση του.

Από κει και πέρα, απέναντι στην Τούρκ Τέλεκομ ο Έλληνας τεχνικός ξέρει πως το έργο της ομάδας του είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν πτοείται. Περιμένει τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και να δώσει στους παίκτες την απαιτούμενη ώθηση για να φτάσουν στην πρώτη νίκη τη φετινή σεζόν.

Τέλος, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που αγωνίζεται στην Τουρκ Τέλεκομ τα είπαν πριν την προπόνηση οι Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας και Μάνος Χατζηδάκης.

Οι τέσσερις παίκτες γνωρίζονται από την παρουσία τους στην Εθνική ομάδα και είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν από την «μάχη» της Τετάρτης (2/10) στο Αλεξάνδρειο για την 2η αγωνιστική του Eurocup.