Με Τολιόπουλο η προπόνηση του Άρη

Βασίλης Τολιόπουλος

Με Τολιόπουλο η προπόνηση του Άρη

Γιάννης Πάλλας 21:14 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 22.08.2024

Στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη τέθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος

Με τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Τζος Ρόμπερτς πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή του Άρη από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο διεθνής πλέι μέικερ ενσωματώθηκε στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων» θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, μετά την ολοκλήρωση της άδειάς του.

Ο Τολιόπουλος ξεκουράστηκε μετά την επιβάρυνση που είχε καθώς συμμετείχε με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ουσιαστικά δεν είχε χρόνο ανάπαυσης.

Η άδεια που του δόθηκε ολοκληρώθηκε και στην πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι βρέθηκε στο «Nick Galis Hall» μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα, στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη βρέθηκε για πρώτη φορά ο Τζος Ρόμπερτς, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (20/08) κι αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Άρης έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη τη νέα χρονιά, ενισχύθηκε σημαντικά και φιλοδοξεί για μια ακόμη καλύτερη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιάννης Καστρίτης δουλεύει πολύ στο θέμα της αφομοίωσης των νέων παικτών από την ομάδα, ώστε να εμπεδώσουν τη φιλοσοφία του και να παίξουν το μπάσκετ που θέλει στο παρκέ.

Η έμφαση στην άμυνα, η σκληράδα στο παιχνίδι και η ταχύτητα στην επίθεση είναι στοιχεία που θέλει να δει ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!