Ο Άρης ετοιμάζεται χωρίς Χάρελ-Ντε Σόουζα για τον Παναθηναϊκό AKTOR
i

©InTime

Ο Άρης ετοιμάζεται χωρίς Χάρελ-Ντε Σόουζα για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Γιάννης Πάλλας 21:23 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 29.05.2024

Ο Ρόνι Χάρελ έχει οστικό οίδημα και ο Σίλβιο Ντε Σόουζα ενοχλήσεις στη γάμπα γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη τη συμμετοχή τους στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής (31/5, 20:00) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ

Έπειτα από την πρόκριση στην ημιτελική φάση των play-offs της Stoiximan Basket League, ο Άρης στρέφει την προσοχή του στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR την Παρασκευή (31/5, 20:00) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων που αναμένεται να γεμίσει, μετά την κατάκτηση της Euroleague από τους «πράσινους».

Η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη συνεχίστηκε τη Δευτέρα (27/5) με μία απογευματινή προπόνηση. Εκτός έμειναν ο Ρόνι Χάρελ και ο Σίλβιο Ντε Σόουζα.

Ο πρώτος υπέστη οστικό οίδημα από τραυματισμό στον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας στο Game 3 των playoffs και ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, από τραυματισμό στην ίδια αναμέτρηση.

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο θρύλος του ΝΒΑ, Μπιλ Ουόλτον (vids)
NBA

21:10 - 27.05.2024

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο θρύλος του ΝΒΑ, Μπιλ Ουόλτον (vids)

Νικημένος από τον καρκίνο «έφυγε» από τη ζωή ο 71χρονος Hall of Famer Μπιλ Ουόλτον, ο οποίος στην θαυμαστή καριέρα του στο ΝΒΑ κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα, ήταν ο MVP του 1978, κορυφαίος αμυντικός στο σύνολο της καριέρας του και ένας από τους πιο... χρωματιστούς τηλεσχολιαστές αγώνων τα τελευταία χρόνια.

Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος θα προσπαθήσει με το ρόστερ που θα έχει σε ετοιμότητα να φανεί ανταγωνιστικός. Ξέρει καλά πως δεν είναι εύκολα τα πράγματα, καθώς ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει το πλεονέκτημα, όμως, στόχος είναι οι «κίτρινοι» να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.