Ντεμπούτο για τον Άλκινς με τον Άρη, εκτός εξάδας ξένων ο Ντόνοβαν Κλέι
i

© INTIME

Ντεμπούτο για τον Άλκινς με τον Άρη, εκτός εξάδας ξένων ο Ντόνοβαν Κλέι

Απόστολος Μαυράκης 13:30 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 05.10.2024

Ο Ρόουλ Άλκινς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ εκτός της εξάδας ξένων για τους Θεσσαλονικείς έμεινε ο Ντόνοβαν Κλέι.

Η πρεμιέρα της Stoiximan GBL ξεκινά με ένα πολύ δυνατό ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως εκτός εξάδας ξένων από τον «δικέφαλο» έμεινε ο Ναχίμ Αλίν, ενώ για τον Άρη εκτός της εν λόγω εξάδας θα μείνει ο Ντόνοβαν Κλέι.

Για τους Θεσσαλονικείς ο Λαζέφσκι συνέχισε το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, ενώ ο Χοτζ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Έτσι, η εξάδα των ξένων του Άρη για την πρεμιέρα της Stoiximan GBL κόντρα στην ΑΕΚ στο Nick Galis Hall διαμορφώνεται ως εξής: Τζέιμς Μπανκς, Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, Τρέι Γούντμπερι, Λάντερς Νόλεϊ, Τζος Ρόμπερτς και Ρόουλ Άλκινς.

Ο Άρης προέρχεται από 4 ήττες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια και ευελπιστεί σήμερα να «σπάσει» το αρνητικό αυτό σερί. Πιο συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του EuroCup από την Βενέτσια, ακολούθησαν 2 ήττες από Παναθηναϊκό και Περιστέρι στο Stoiximan Super Cup, ενώ την Τετάρτη 2/10 έχασε από την Τουρκ Τέλεκομ.