Ντεμπούτο για τον Βησσαρίου με την φανέλα του Άρη - Εκτός ο Λαζέφσκι κόντρα στον Προμηθέα

Ντεμπούτο για τον Βησσαρίου με την φανέλα του Άρη - Εκτός ο Λαζέφσκι κόντρα στον Προμηθέα

Απόστολος Μαυράκης 20:24 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 18.10.2024

Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ του Άρη, Τηλέμαχος Βησσαρίου, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας το Σάββατο (19/10) κόντρα στον Προμηθέα, με τον Νέιτ Λαζέφσκι να αποτελεί να την μόνη απουσία για τον Γιάννη Καστρίτη.

Ο Άρης υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (19/10, 17:00) τον Προμηθέα Πατρών για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την μόνη τους επίσημη νίκη ως τώρα να είναι αυτή κόντρα στην Λιετκαμπέλις για του Eurocup με 74-92.

Μπορεί ο Λευτέρης Μαντζούκας να αποχαιρέτησε την ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο ο Θεσσαλονικείς ενισχύθηκαν με τον Τηλέμαχο Βησσαρίου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και είναι διαθέσιμος για τον αγώνα κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί μέρη των προπονήσεων. Για τον επικείμενο αγώνα των «κίτρινων» μίλησε και ο βοηθός προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Καραποστόλου, δηλώνοντας τα εξής:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παρά πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη συνέπεια στις αρχές μας, να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και να τη διατηρήσουμε για 40 λεπτά, έτσι ώστε να έρθει το αποτέλεσμα το οποίο πραγματικά έχουμε ανάγκη και να κάνουμε την πρώτη νίκη μας στο ελληνικό πρωτάθλημα».