Ποιος είναι ο Βασίλης Πουρλίδας που είχε 2/2 τρίποντα στον ημιτελικό του Super Cup του Άρη με τον Παναθηναϊκό AKTOR (vid)
i

©InTime

Ποιος είναι ο Βασίλης Πουρλίδας που είχε 2/2 τρίποντα στον ημιτελικό του Super Cup του Άρη με τον Παναθηναϊκό AKTOR (vid)

Γιάννης Πάλλας 20:21 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 28.09.2024

Ο Βασίλης Πουρλίδας σημείωσε δυο τρίποντα στο φινάλε του ημιτελικού του Super Cup ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό AKTOR και έκλεψε την παράσταση

Λένε πως η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει και στην περίπτωση του Βασίλη Πουρλίδα το δείγμα γραφής στο φινάλε του ημιτελικού αγώνα του Super Cup ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό AKTOR ήταν εντυπωσιακό.

Ο 17χρονος και ύψους 1.95 γκαρντ των «κιτρίνων» πρόλαβε στο τελευταίο 1:54 που πάτησε παρκέ να σημειώσει 2/2 τρίποντα ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στο σκοράρισμα με περίσσιο θράσος μπροστά στον πάγκο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η αναμέτρηση μπορεί να είχε κριθεί, αλλά ο 17χρονος γκαρντ δεν δίστασε να «εκτελέσει» δυο φορές με επιτυχία το σύστημα της ομάδας του ευστοχώντας από τα 6.75 έπειτα από καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Βασίλης Πουρλίδας υπέγραψε στον Άρη από τον Ζαφειράκη Νάουσας και ανακοινώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2023 αποτελώντας μια επένδυση για τον Ερασιτέχνη Άρη. Μάλιστα, είναι και διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παμπαίδων και Παίδων.

Ο Γιάννης Καστρίτης που έχει δουλέψει πολύ μαζί του τον συμπεριέλαβε κανονικά στην προετοιμασία στο ξεκίνημα της σεζόν και συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας μαζί με τον Βασίλη Καζαμία.

Το προηγούμενο διάστημα ο 17χρονος γκαρντ λόγω θλάσης ήταν εκτός και πλέον που επέστρεψε έδειξε έτοιμος να πάρει την ευκαιρία από τον προπονητή του και να βγει μπροστά, όσο απαιτηθεί από τον ρόλο του στην ομάδα.

Μάλιστα, εκτός του Άρη τη φετινή χρονιά θα αγωνιστεί και στην αναπτυξιακή ομάδα των «κιτρίνων» τον Ναύαρχο Βότση, προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του και να μπορέσει να πάρει την ώθηση που απαιτείται για να βγει μπροστά.

Όπως φάνηκε από τη στιγμή που πάτησε παρκέ ο Βασίλης Πουρλίδας είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε αποστολή που θα του ανατεθεί από τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος φάνηκε ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του νεαρού γκαρντ.