Kαστρίτης: «Δείξαμε τη δύναμή μας, πάμε στην Πάτρα να κερδίσουμε»!
i

©InTime

Kαστρίτης: «Δείξαμε τη δύναμή μας, πάμε στην Πάτρα να κερδίσουμε»!

Γιάννης Πάλλας 23:39 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 29.05.2024

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη επί του Προμηθέα που επιστρέφει τη σειρά στην Πάτρα για ένα τρίτο παιχνίδι

Ο Άρης έφερε τη σειρά με τον Προμηθέα στα ίσια (1-1) και πλέον όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς στην Πάτρα, που οδηγεί στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League.

Ο προπονητής των «κιτρίνων» Γιάννης Καστρίτης δήλωσε την ππίστη του για την πιθανότητα πρόκρισης της ομάδας του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, παρότι οι Πατρινοί έχουν το παιχνίδι στην έδρα τους.

«Για εμάς οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι, εξαιτίας των πολλών διακοπών στο πρωτάθλημα. Ειδικά στην διαδικασία των playoffs οι αθλητές δυσκολεύονται πολύ να ανταποκριθούνε με αυτή την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Αυτό που με κάνει ευτυχισμένο αυτή τη στιγμή, είναι πως οι παίκτες δεν βιάζονται να φύγουν και θέλουν να παίξουν όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούν» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του Άρη.

Ο Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα του Παναθηναϊκού ενόψει Final 4
EUROLEAGUE

23:31 - 20.05.2024

Ο Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα του Παναθηναϊκού ενόψει Final 4

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγα 24ωρα πριν το Final 4 του Βερολίνου, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα του Παναθηναϊκού, στο οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια την προσπάθεια των Πρασίνων μέσα στη σεζόν.

Και ο Γιάννης Καστρίτης, συμπλήρωσε: «Το σημερινό παιχνίδι έδειξε την δύναμη της ομάδας, που μπορεί να αντιδράσει σε δύσκολες καταστάσεις. Θα πάμε στην Πάτρα να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε την σειρά. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τον κόσμο, για την βοήθεια που μας έδωσε».