Ο Καστρίτης ψάχνει σκόρερ για να καλύψει το κενό του Χοτζ!

Γιάννης Καστρίτης

Ο Καστρίτης ψάχνει σκόρερ για να καλύψει το κενό του Χοτζ!

Γιάννης Πάλλας 19:57 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 26.09.2024

Ο Ντιμόι Χοτζ θα παραμείνει στα... πιτς εξαιτίας της θλάσης δευτέρου βαθμού γεγονός που οδηγεί τον Γιάννη Καστρίτη στην αναζήτηση παίκτη στην περιφέρεια του Άρη

Στην αγορά έχει βγει ο Άρης σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, προκειμένου να καλύψει προσωρινά το κενό του Ντιμόι Χοτζ, που βγήκε νοκ άουτ μετά τη θλάση δευτέρου βαθμού που υπέστη στον προσαγωγό.

Ο Αμερικανός γκαρντ με την μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα δεν πρόλαβε να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού και υπέστη υποτροπή σε παλιό τραύμα στο ίδιο σημείο γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ένα τουλάχιστον μήνα!

Η εξέλιξη αυτή είναι λογικό να έχει δημιουργήσει μια ανισσοροπία στην ομάδα, καθώς είναι φανερό πως λείπει το σκορ του Ντιμόι Χοτζ στην περιφέρεια για το οποίο αποκτήθηκε.

Ο παίκτης ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος άμεσα, γι’ αυτό και ο Γιάννης Καστρίτης αναζητά ήδη έναν γκαρντ-σκόρερ για να καλύψει το κενό, καθώς έχουν ξεκινήσει οι υποχρεώσεις στο Eurocup και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την Βενέτσια ο Άρης θέλει οπωσδήποτε σύντομα έναν σκόρερ στην περιφέρεια, ενώ χρειάζεται μεγαλύτερη προσήλωση στα ριμπάουντ.

Τα 17 χαμένα επιθετικά ριμπάουντ «πλήγωσαν» την ελληνική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν στο Eurocup και αυτό θέλει να το διορθώσει ο Καστρίτης άμεσα. Απαιτείται καλύτερη λειτουργία και συνεργασία των ψηλών, προκειμένου να μειώνονται οι δεύτερες επιθέσεις των αντιπάλων.

Επίσης τα 17 λάθη συνολικά με τη Βενέτσια είναι ένα ακόμη στοιχείο που θέλει να δουλέψει ο Έλληνας τεχνικός, προκειμένου να περιορίσει τις χαμένες επιθέσεις της ομάδας του, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον αγώνα με τους Ιταλούς.

Τα πολλά νέα πρόσωπα καθιστούν δύσκολη την άμεση προσαρμογή στη φιλοσοφία του προπονητή, αλλά σε κάθε περίπτωση τα παιχνίδια που ακολουθούν θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο μεταξύ, μετά την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης θα ταξιδέψει την Παρασκευή (27/9) για τη Ρόδο, προκειμένου να πάρει μέρος στο Super Cup, όπου θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό AKTOR στον ημιτελικό του θεσμού.