Καστρίτης: «Υπηρετήσαμε το dna του συλλόγου, νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κόσμο»
i

©InTime

Καστρίτης: «Υπηρετήσαμε το dna του συλλόγου, νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κόσμο»

Γιάννης Πάλλας 21:08 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 02.06.2024

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του όλη τη σεζόν, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR που ήταν ο τελευταίος εντός έδρας για τη φετινή σεζόν

Στην προσπάθεια των παικτών του, αλλά και την εξαιρετική παρουσία του κόσμου όλη τη σεζόν αναφέρθηκε ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης, μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού των playoffs της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Αλεξάνδρειο.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς είπε το δικό του ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της ομάδας.

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για ότι ζήσαμε και για τον κόσμο. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» υποστήριξε αρχικά ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Αυτή η εικόνα είναι η εικόνα της χρονιάς. Είναι η κουλτούρα του συλλόγου. Το έχω ξαναπεί ότι στόχος μας είναι να δίνουμε τα πάντα στο παρκέ και στο τέλος να κοιτάμε το ταμπλό. Ο κόσμος βλέπει και αναγνωρίζει. Χωρίς να είμαστε πάντα τέλειοι, στο συντριπτικό μέρος της χρονιάς υπηρετήσαμε το dna του συλλόγου, την κουλτούρα του. Γι’ αυτό ζήσαμε όμορφες στιγμές.

Είναι δεδομένη η σύνδεση μεταξύ ομάδας και κόσμος γιατί οι φίλαθλοι του Άρη, είναι στην κουλτούρα τους, να μην εγκαταλείπουν αλλά να επιμένουν όσο κι αν στεναχωριούνται. Ακόμη κι αν κάποιος δεν είναι μέσα στον οργανισμό, μπαίνοντας σε αυτόν αφομοιώνει αυτή την κουλτούρα, ενός κόσμου ο οποίος ποτέ δεν εγκαταλείπει αλλά είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Αυτό έχω εισπράξει προσωπικά και οφείλω να το καταθέσω».

Όσο για την προσπάθεια της ομάδας του, είπε: «Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Έκαναν κατάθεσε ψυχής υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες έχοντας δύο παίκτες λιγότερους και πολλά προβλήματα με φάουλ από το ξεκίνημα του αγώνα. Τους βγάζω το καπέλο».

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστούν οι Χάρελ, Σανόγκο απέναντι στο Περιστέρι bwin. «Κουβαλάνε τέτοια γλυκιά τρέλα, θέλουν επίσης τόσο πολύ να παίξουν που δεν αποκλείω τίποτε. Προς το παρόν είναι ριψοκίνδυνο να πω οτιδήποτε» κατέληξε.