Το «πρέπει» του Άρη με τον Προμηθέα και το... σίριαλ Τανούλη!
i

©InTime

Το «πρέπει» του Άρη με τον Προμηθέα και το... σίριαλ Τανούλη!

Γιάννης Πάλλας 22:02 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 17.10.2024

Ο Άρης συνεχίζει μεταγραφικά να παρακολουθεί την αγορά, ενώ συγκεντρώνεται για τον σημαντικό εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα

Μπορεί ο Άρης να βρίσκεται σε μεταγραφική αναζήτηση, ωστόσο η σπουδαιότητα του αγώνα του Σαββάτου (19/10, 17:00) με τον Προμηθέα στο «Nick Galis Hall» δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις αυτή την ώρα.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του είναι επικεντρωμένοι στο δύσκολο παιχνίδι με τους Πατρινούς, καθώς ξέρουν ότι δεν έχουν περιθώρια για άλλο εντός έδρας στραβοπάτημα (μετά την ήττα από την ΑΕΚ), καθώς θα χάσουν σημαντικό έδαφος έναντι ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο, το πλασάρισμα στην τετράδα.

Όλο το βάρος και η προσήλωση του προπονητικού επιτελείου είναι στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα, όπου θέλουν οι «κίτρινοι» να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρας τους για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το θέμα του Γιώργου Τανούλη που εσχάτως είδε το «φως της δημοσιότητας» στον Άρη μέχρι την Πέμπτη (17/10) δεν είχαν καμία ενημέρωση για τυχόν αποδέσμευση του από το Μαρούσι.

Μάλιστα, η τοποθέτηση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Αμαρουσίου Τάσου Δελιμπαλταδάκη ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε πως «με έκπληξη διαβάζουμε μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Γιώργο Τανούλη ο οποίος ανήκει στην ομάδα μας από την αρχή της σεζόν» δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε συζήτηση.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα της ενίσχυσης του Άρη στη θέση «5» παραμένει στο τραπέζι. Κι όπως λένε στον Άρη η αναζήτηση θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ. Διορθωτικές κινήσεις που θα εμπλουτίσουν το παιχνίδι της ομάδας και θα το κάνουν περισσότερο αποτελεσματικό.

Τέλος, την Παρασκευή (18/10) αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Τηλέμαχου Βησσαρίου. Ο 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα της Κύπρου με τον Κεραυνό Στροβόλου και την Τετάρτη έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με αντίπαλο την Μπραουντσβάιγκ. Από την Παρασκευή (18/10) αναμένεται να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Την περσινή χρονιά (2023-24) ο Βησσαρίου φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας 2.8 πόντους μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.