Ντε Τζούλιους: «Να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας»
i

©ArisBC

Ντε Τζούλιους: «Να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας»

Γιάννης Πάλλας 19:08 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 15.10.2024

Ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους αναφέρθηκε στην «μάχη» του Άρη την Τετάρτη (16/10, 20:00) με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Eurocup

Ο Άρης είναι έτοιμος για τη δύσκολη αναμέτρηση με την Χάποελ Ιερουσαλήμ το βράδυ της Τετάρτης (16/10, 20:00) στο «Nick Galis Hall», για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

Οι «κίτρινοι» ξέρουν πως το έργο τους είναι πολύ δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στη νίκη.

Η ατμόσφαιρα είναι λίγο βαριά, μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Μαντζούκα, καθώς ήταν κάτι ξαφνικό που δεν περίμενε κανείς να συμβεί όμως πλέον καλούνται άπαντες να τραβήξουν τον δρόμο τους και η ομάδα να πορευτεί χωρίς τον διεθνή φόργουορντ.

«Ξέρουμε πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με αρκετά καλούς παίκτες κάποιους από τους οποίους γνωρίζουμε και από το κολέγιο. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας όλοι μαζί, να σταματήσουμε το δικό τους transition, να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν δεύτερες ευκαιρίες και να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας» δήλωσε ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους για την συνάντηση με τους Ισραηλινούς.

Όσο για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του, ο Αμερικανός γκαρντ υπογράμμισε: «Δε θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες, όμως νομίζω πως είναι μέρος της διαδικασίας. Έχουμε 10-12 καινούριους παίκτες. Είναι μία μεγάλη σεζόν και πρέπει να έχουμε πίστη στον τρόπο παιχνιδιού μας. Πρέπει να πιστέψουμε στις ικανότητές μας, είναι μία δύσκολη χρονιά, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στο τέλος τα πράγματα θα βελτιωθούν».

To NBA προσπαθεί να πείσει τους παίκτες να αφήνουν τα κινητά στα αποδυτήρια: Νέος κανονισμός, λόγω... τζόγου!
NBA

18:35 - 15.10.2024

To NBA προσπαθεί να πείσει τους παίκτες να αφήνουν τα κινητά στα αποδυτήρια: Νέος κανονισμός, λόγω... τζόγου!

Υπάρχει συγκεκριμένος κανονισμός εδώ και 15 χρόνια που δεν επιτρέπει τους αθλητές και στους προπονητές να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα 45' πριν από το τζάμπολ και μέχρι το τέλος του αγώνα. Κάτι που παραβιάζεται κατά κόρον, αλλά φέτος θα υπάρξουν συνέπειες σε όσους... αυθαιρετούν. Ο λόγος της αυστηροποίησης έχει να κάνει με τον τζόγο και πιθανές διαρροές πληροφοριών.

Ο Γιάννης Καστρίτης ξέρει καλά πως είναι απαραίτητη η ενίσχυση της ομάδας, αυτό επισήμανε άλλωστε και στις δηλώσεις του, καθώς μιλάμε για μια σεζόν πολύ απαιτητική με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.